Ce note a luat Andreea Bălan la BAC. Cel mai rău a fost la Limba Română proba scrisă

Ce note a luat Andreea Bălan la BAC. Cel mai rău a fost la Limba Română proba scrisă
Ce note a luat Andreea Bălan la BAC?

Cu toate că s-a aflat încă din copilărie pe scenă și timpul său a fost mereu răpit de concerte și diverse evenimente, Andreea Bălan nu a renunțat niciodată la studii. Ce note a luat BAC artista?

Cum s-a descurcat Andreea Bălan la BAC?

Andreea Bălan a urmat cursurile liceale la Liceul Ion Luca Caragiale din București. În 2003 a susținut examenul de bacalaureat, examen la care s-a descurcat de minune, cu toate că nu a avut același timp de pregătire a materiei ca toți ceilalți colegi ai săi, fiind prinsă în viața de artist pe care și-a ales-o din copilărie.

Notele sale de la BAC AU FOST: Română – scris 8,75 Română – oral admis Engleză 9 Chimie 9,40 Matematică 9,10. Din păcate, fericirea adusă de muzică nu i-a fost suficientă ca să depășească de cele întâmplate în culise, unde managerul, tatăl său, îi aplica diverse „corecții” și îi reproșa fără încetare diverse.

Ce note a luat Andreea Bălan la BAC?
Ce note a luat Andreea Bălan la BAC?

Andreea Bălan, despre copilăria pe scenă

Andreea Bălan a ajuns, la anii maturității, să facă terapie pentru a-și rezolva problemele din trecut pe care le-a dobândit din cauza corecțiilor tatălui său. Artista a mărturisit totul, după ce ea însăși a devenit părinte.

„Tatăl meu care trebuia să îmi ia apărarea, nu mi-o lua. În spate plângeam în culise, urcam pe scenă cu lacrimi în ochi. Am început să cânt la 10 ani. Trupa Andre a fost cea mai mare trupă de succes din România. Toată copilăria mea a fost petrecută în turnee, concerte, stadioane. Nu aveam parte de copilărie. Eram în turnee cu tatăl meu, Andreea Antonescu şi tatăl ei, care din păcate nu mai e printre noi. Erau discuţii. Eu cum Andreea nu ne dădeam seama. Se considera că eu nu trebuie să cânt pe scenă. Mă obligau să intru cu microfonul închis pe scenă. A fost o traumă. Creşti, crezând că tu chiar aşa eşti. Te dezvolţi, dar rămâi cu nişte traume”
Andreea Bălan