Ce notă a luat Andra la examenul de Bacalaureat. Soția lui Cătălin Măruță i-a surprins pe mulți

Ce notă a luat Andra la examenul de Bacalaureat. Soția lui Cătălin Măruță i-a surprins pe mulți
Ce note a luat Andra la BAC?

Andra este una din cele mai iubite cântărețe de la noi. Solista și-a început cariera încă din adolescență, iar fanii au văzut-o crescând în ochii lor. Mulți se întreabă cum a reușit să se descurce și cu partea profesională și cu școala. Iată că vedeta i-a surprins pe toți atunci când a dat Bacalaureatul. Soția lui Cătălin Măruță i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. Ce note a luat cântăreața la cel mai important examen din viața tuturor?

Ce notă a luat Andra la BAC: i-a surprins pe mulți

Andra are o carieră impresionantă. Aceasta și-a găsit pasiunea încă de foarte tânără, iar de atunci a reușit să jongleze cu multe roluri.

Ea a demonstrat tuturor că poate să reușească în carieră și își poate termina și studiile. Ea a dat examenul maturității în anul 2005. Cea din urmă a avut media de 9.07, iar singura materie unde nu s-a descurcat excelent a fost geografia.

Cântăreața a reușit să obțină la Limba Română și Limba Engleză nota 10. După finalizarea liceului economic A.D. Xenopol bruneta a urmat cursurile de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret.

,,Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani”

În tot timpul acesta, vedeta se bucura de o reușită și pe plan amoros. Ea are parte de una din cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc.

Solista a dezvăluit că va aniversa 14 ani de căsătorie cu soțul său și 16 ani de relație. Cele două vedete au împreună doi copii: David și Eva.

Jurata de la emisiunea ,,Vocea României” a subliniat că nu încearcă să mențină sentimentul de ,prospăt îndrăgostiți’, ci să facă în așa fel încât să se reîndrăgostească unul de celălalt în fiecare zi.

Lucrurile se schimbă, iar ambii observă evoluție în partenerul de lângă. Solista a mai afirmat că ea nu mai este Andra de la începutul relației și nici Cătălin nu mai este cel din 2008. Fanii adoră povestea lor de dragoste, iar mulți o iau ca pe un exemplu bun de urmat.

„În 2022 vom aniversa 14 ani de la căsătorie şi 16 ani de când formăm un cuplu. Aş zice că fiecare an e diferit într-o relaţie, nu încerc să menţin sentimentul de „proaspăt îndrăgostiţi”, ci cred că ne reîndrăgostim unul de celălalt constant, pe măsură ce ne schimbăm şi observăm şi la celălalt o evoluţie.

Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008, dar în fiecare zi ne-am spune iarăşi „Da” la starea civilă”, a spus Andra.