Ce n-ar face Smiley cu Gina Pistol nici pentru un milion de euro. Interviu plin de sinceritate despre relația lor de iubire

de: Alexandra Chivu
22 10. 2019

Smiley și-a asumat relația de iubire cu Gina Pistol, iar de atunci a devenit și mai degajat când este întrebat despre dragoste. În schimb, nimeni nu se aștepta să devivă atât de relaxat încât să declare ce n-ar face cu partenera sa nici pentru un milion de euro.

Ce n-ar face Smiley cu Gina Pistol nici pentru un milion de euro?

Smiley este unul dintre cei trei protagoniști de pe coperta numărului din octombrie a revistei Unica, iar prezentatoarea TV Amalia Enache a avut în această ediție rolul de redactor-șef și a reușit să afle detalii despre viața intimă a cântărețului. Acolo, interpretul și-a asumat relația cu vedeta Antena 1. Așadar, așa a ajuns vestea la public, după mult timp de așteptare. Pe scurt, Smiley a povestit că are o relație cu Gina Pistol și că cei doi locuiesc deja împreună.

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic (râde)”, a povestit Smiley pentru Unica.

”Nu cred, nu sunt genul”

Părțile bune au fost spune, dar cele rele? Într-un interviu pentru click.ro, oferit luni seară, 21 octombrie, la petrecerea aniversară a casei de producție Roton, care a împlinit 25 de ani, Smiley a fost ”strâns cu ușa” și a dat din casă.

Întrebat cum sunt zilele lui acum că Gina este plecată să filmeze în Filipine și Taiwan pentru ”Asia Express”, a spus că totul se rezumă la muncă. În schimb, întrebat ”Dacă ți s-ar da un milion de euro ca să te duci cu Gina?”, cântărețul a răspuns, răzând: ”Nu știu, să vedem. Nu cred, nu sunt genul”.