Ce meserie are, de fapt, Mihai Gâdea. Ce făcea până să ajungă director Antena 3

Autor: Andrei Simion - 15:18, 31 oct. 2019
Mihai Gâdea a studiat Teologia Adventistă și a predicat în biserici înainte de a fi angajat la Antena 3

Mihai Gâdea a devenit cunoscut la nivelul întregii țări după ce s-a angajat la Antena 3. Astăzi este directorul postului de televiziune și prezintă emisiunea Sinteza Zilei, dar înainte să își facă intrarea în jurnalism ținea predici în bisericile adventiste.

Mihai Gâdea a studiat Teologia Adventistă și a predicat în biserici înainte de a fi angajat la Antena 3

Mihai Gâdea este directorul postului de televiziune Antena 3 din data de 14 mai 2010, după ce în prealabil a condus Antena 2. El este moderatorul emisiunii Sinteza Zilei, în cadrul căreiala un moment dat i-a avut ca invitați permanenți pe Valentin Stan și Ion Cristoiu. Între anii 2002 și 2004 a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, iar între 2004 și 2005 a realizat programe TV la Antena 1.

În 1999 a obținut doctoratul în istorie, la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea „Ionel Brătianu și epoca sa”, iar în anul 2000 a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă. Este căsătorit cu Agatha Kundri Gâdea. Cei doi au împreună o fată, pe Maisha Karina.

Înainte de a debuta în jurnalism, Mihai Gâdea ținea predici în bisericile adventiste și avea mare priză la public. Pe YouTube se mai găsește și acum un material video filmat la Sala Palatului, unde pastorul Gâdea le povestea celor prezenți o întâmplare din viața lui.


Prezentatorul TV a dat amvonul bisericii pe pupitrul de știri și așa a devenit cunoscut în România. Sinteza Zilei, emisiunea pe care o prezintă la Anena 3, este urmărită în fiecare seară, de luni până joi, de un număr foate mare de telespectatori.

Emisiunea dezbate subiecte și evenimente din viața politică. Scandalurile de prima pagină a ziarelor sunt de obicei subiectul discuției la ediția din seara respectivă. Moderatorul Mihai Gâdea exprimă editorial opinii despre tot ceea ce ține de politică sau anumite ipoteze posibile din domeniu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI