Ce mesaje a primit Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga: ‘Incredibil’

Ce mesaje a primit Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga: ‘Incredibil’
Ce mesaj a primit Aurel Padureanu de la Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu, soțul regretatei artiste Cornelia Catanga, a spus că a primit mesaje din lumea ”de dincolo”, chiar de la aceasta.

Ce mesaje a primit Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu a spus că mama Corneliei Catanga i-a apărut în vis unei apropiate de-ale lor, la o săptămână după ce a murit artista, dându-i astfel ”un semn” soțului ei. După două luni de la moartea Corneliei Catanga, soțul ei a spus ce semne ar fi primit de la ea. Potrivit spuselor lui, o vecină a fost cea care a visat-o pe mama Corneliei Catanga. Femeia a spus că soacra lui i-a transmis astfel că cele două s-au reunit în lumea ”de dincolo”.

Aurel Pădureanu a mai spus că merge la cimitr o dată la două zile, pentru a se simți mai aproape de artistă. El a spus că plânge mereu la mormântul ei și că de fiecare dată revine acasă cu o și mai mare durere în suflet.

„Noi stăteam în Bragadiru. Era o profesoară de matematică și domnul care era inginer și se ducea Cornelia la ei în permanență. Mă sună ea la o săptămână după ce a murit Cornelia că a visat-o pe soacra mea. A spus: „am visat-o că a venit la mine în bucătărie și se uita admirativ la mine” și i-a zis că „mă uit că fata mea mi-a spus că venea mereu la dumneavoastră în casă și sunteți o femeie bună”. Ca să-mi transmită Cornelia mie că ea s-a întâlnit cu mama ei acolo. E incredibil. Mă duc la cimitir în permanență, o zi da, una nu. De câte ori mă duc plâng acolo și mă întorc cu o durere mai mare în suflet, că știu cum am dus-o în ziua respectivă”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.

„Suntem distruși sufletește”

Despre durerea provocată de moartea Corneliei Catanga a vorbit și fiul acesteia, Alexandru Pădureanu.

„Suntem distruși sufletește. Ne este mare foc și dor de ea, plângem întruna. Nu există, la două zile, să nu mergem la cimitir. Greu! Noi stăm la sora mea, la Nicoleta. Locuim într-un apartament închiriat de ea. Deocamdată suntem bine, că sunt ei lângă noi. Nu știm ce o să fie mai târziu… Vedem. Eu am impresia că mă duc în altă parte. Până și zilele sunt fără rost. Am impresia că s-a oprit timpul în loc. Să aveți sănătate, că e cea mai de preț. Și liniște”, a spus Alexandru Pădureanu, pentru Click!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI