Ce mesaj le-a transmis Antonia la TV părinților lui Alex Velea. Asta spune tot despre relația lor

de: Diana Radu
07 12. 2019

Antonia a fost invitată recent în emisiunea ”La Măruță”, al cărui prezentator este chiar Cătălin Măruță, acolo unde a fost supusă unei probe foarte interesante de cântat. Însă, Antonia a profitat de ocazie și a ținut să le facă o declarație socrilor. Ce mesaj le-a transmis Antonia la TV părinților lui Alex Velea?

Declarația de dragoste făcută de Antonia în direct pentru părinții lui Alex Velea

Antonia a participat împreună cu Giulia Anghelescu la o proabă foarte haioasă marca ”La Măruță”, acolo unde a trebuit să tragă un bilețel și să cânte cuvintele lipsă din piesă. În cazul în care artistul greșește cuvintele acesta este stropit cu apă din microfon. Însă, înainte de începerea probei Antonia le-a transmis un mesaj emoționant socrilor săi.

Antonia i-a declarat în direct ”La Măruță” mamei soacre că o iubeste: ”Te iubesc și faci o mâncare foarte bună”, și pentru tata socru, artista a avut mesaj emoționant: ”Cel mai tare e tataie”.

Cât despre proba cu microfonul, Antonia a tras fix bilețul pe care era scrisă piesa lui Alex Velea, ”E marfă tare”. Cu toate acestea, iubita lui Alex Velea nu a știut toate cuvintele lipsă, așa că a fost stropită cu apă.

Antonia și Alex Velea

Alex Velea și Antonia nu s-au mai văzut de aproape de trei luni, deoarece cântărețul a plecat la începutul lunii octombrie în Filipine pentru a fi concurent în noul sezon al emisiunii Asia Express. Cu toate acestea, Alex are grijă mereu mereu să-i facă declarații Antoniei. Recent acesta a transmis de pe platorile de filmare că în patul lui doarme cea mai frumoasă femeie.

„Iubesc patul, dar şi mai mult l-aş iubi dacă ar fi nevasta mea în patul ăla. Am cea mai frumoasă femeie. În patul meu doarme cea mai frumoasă femeie şi nu doar doarme. Se culcă cea mai frumoasă femeie, şi nu doar doarme. Versul lui Lino: Vino acasă pe la mine să te culci, dar să nu dormi”, a declarat Alex Velea.