Ce mesaj fabulos le trimite o tânără din Brașov bărbaților care o claxonează. ”Asiguraţi-vă că mașina valorează mai mult decât produc eu”

Autor: Andrei Simion - 13:55, 03 ian. 2020

Tânăra din Brașov se numește Giulia Sabrina și le-a transmis bărbaților care s-ar părea că o curtează intens un mesaj cât se poate de spumos. Blondina are 22 de ani și le-a oferit replica celor care își doresc să îi răpească atenția. Nu pare să fie impresionată absolut deloc de cei care o claxonează sau de ce autoturisme conduc aceștia.

Ce mesaj fabulos le trimite o tânără din Brașov bărbaților care o claxonează: ”Asiguraţi-vă că mașina valorează mai mult decât produc eu”

Ce mesaj fabulos le trimite o tânără din Brașov bărbaților care o claxonează. ”Asiguraţi-vă că mașina valorează mai mult decât produc eu”
Giulia Sabrina le-a transmis un mesaj tuturor bărbaților care o claxonează

Giulia Sabrina le-a dat o replică amuzantă bărbaților interesați de ea, pe care nu i-a „iertat” absolut deloc. Blonda din Brașov are de-a face cu mai multă atenție decât și-ar dori și din acest motiv ajunge să fie remarcată rapid, mai ales când se află în public. Datorită modului în care arată și a formelor sale, dar și a ținutelor scurte, mulate sau extravagante, Sabrina ajunge să fie remarcată foarte repede. Nu întotdeauna se bucură de faptul că diverși bărbați încearcă să o agațe și o claxonează, iar de aceea le-a transmis un mesaj celor care s-ar putea regăsi în această categorie descrisă chiar de ea.

„Dragi bărbați, data viitoare când claxonați după mine precum niște ******* și vă coborâți geamul urlând după numărul de telefon, asigurați-vă ca mașina voastră valorează mai mult decât produc eu în câteva zile”, a scris Giulia Sabrina, pe rețelele sociale.

Postarea blondinei de pe Facebook a strâns un număr record de comentarii, mai ales din partea bărbaților, care au dorit să le apere onoarea camarazilor aflați în trafic, și care ar fi putut să o claxoneze pe Sabrina. Tânăra din Brașov nu a oferit însă alte detalii și despre suma pe care o câștigă în doar câteva zile, pe care o menționase și în postare. Internauții și-au dat cu părerea fiind siguri că e vorba de una de ordinul zecilor de mii de euro, potrivit spynews.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI