Ce mesaj a primit Răzvan Fodor din partea soției, prezentă la Asia Express. Nu i-a venit să creadă

Ce mesaj a primit Răzvan Fodor din partea soției, prezentă la Asia Express. Nu i-a venit să creadă
Ce mesaj a primit Răzvan Fodor din partea soției, prezentă la Asia Express. Nu i-a venit să creadă

Răzvan Fodor a primit un mesaj de la soția lui, Irina, care se află în Turcia pentru filmările Asia Express.

Ce mesaj a primit Răzvan Fodor din partea soției, prezentă la Asia Express

Prezentatorul Burlacul a rămas șocat când a citit ce i-a scris soția lui și a decis să reacționeze pe măsură. Cei doi au o relație frumoasă, iar acum lucrează în același trust.

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol la Chefi la Cuțite și Asia Express, vedeta Antenei 1 luând o pauză pentru a își crește fetița pe care o are alături de Smiley.

Acum, Irina Fodor trăiește o experiență frumoasă în Turcia, la filmările Asia Express și se bucură de tot ce are de oferit meseria de prezentatoare tv. Pentru că îi place atât de mult ce face, Irina i-a transmis un mesaj soțului său.

”Dragă Fodor, eu rămân aici! M-au vândut colegii noștri pe măgarul ăsta și pe cămilele din spate! O să am o viață nemaipomenită! Te pup”, i-a spus Irina Fodor soțului său.

Răzvan Fodor nu s-a lăsat mai prejos și i-a transmis un mesaj partenerei sale de viață. După ce a distribuit postarea soției sale pe contul lui, prezentatorul Tv a scris alături: „Stai că vne răspunsul imediat”.

Zis și făcut, pentru că Răzvan și-a filmat fiica în timp ce îi transmitea un mesaj mamei sale. În stilul caracteristic plin de umor al familiei, micuța i-a spus Irinei:

„Ai și tu mamă niște glume! După ce că tăticul ăsta este vai de capul lui…”, i-a transmis Diana mamei sale.

Irina Fodor, încântată să prezinte Asia Express

Irina Fodor este mai încântată ca niciodată pentru rolul pe care îl are în calitate de prezentatoare Asia Express.

”Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect.

Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile.

Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soțși de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o.”, a spus vedeta despre noua provocare din viața ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI