Ce melodie i-a dedicat Florentin Pandele Gabrielei Firea, cu o seară înainte de vot: ”Asta îmi fredonează!”

Ce melodie i-a dedicat Florentin Pandele Gabrielei Firea, cu o seară înainte de vot: ”Asta îmi fredonează!”
Ce melodie i-a dedicat Florentin Pandele Gabrielei Firea, cu o seară înainte de vot

Gabriela Firea are parte de o căsnicie frumoasă cu Florentin Pandele, lucru care reiese din ultima sa postare de pe Facebook, prin care s-a mândrit că are un soț de nota zece. Ce melodie i-a dedicat primarul Voluntariului?

Ce melodie i-a dedicat Florentin Pandele Gabrielei Firea, cu o seară înainte de vot?

Duminică, 24 noiembrie, ziua în care românii își aleg președintele pentru următorii cinci ani. Până să ajungem aici, ziua precedentă a fost și ea una importantă nu numai pentru românii din străinătate, aceștia având posibilitatea să voteze încă din data de 22 noiembrie, ci și pentru edilul Capitalei.

Oficialul a dat din casă, povestind fanilor, în mediul online, un moment petrecut cu soțul său. Înainte de toate, să vedem începutul lor. S-au împrietenit în august, au fost în concediu în Antalya, iar în septembrie 2010 s-au căsătorit. Nunta a fost extrem de discretă, cu puțini invitați, presa nu a avut deloc acces, iar evenimentul a stârnit discuții și speculații. În pofida tuturor, și anul 2019 îi găsește în continuare împreună, dar și cu doi copii acum, David Petru, născut în 2012, și Zian Mihail, în 2015.

”Ce ascultăm la radio, în mașină, și ce îmi fredonează soțul!”

Deși s-a pus puțin praf peste nuntă, cei doi încă își declară sau dedică lucruri pe care omul are nevoie să le audă. Gabriela Firea a postat un mesaj sensibil, pe pagina sa de Facebook, în care dezvăluia admiratorilor ei că soțul i-a dedicat melodia ”Jos pălăria pentru femei”, în interpretarea Andrei.

„Ce ascultam la radio, in masina, si ce-mi fredoneaza sotul!??‍❤️‍??? Jos palaria pentru femei/ Si dati-i femeii ce este-al ei/?E mintea si sufletul tau/E tot ce vrei…Sotie, prietena, mama/Ce tace, asculta, ia seama / Dar mai presus de orice e o DOAMNA…”, a scris edilul Capitalei, în descrierea unei poze în care se află alături de soțul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI