Ce mașini de lux are Mirel Rădoi, de fapt. Bolidul cu care selecționerul face furori în oraș VIDEO

de: Cătălina Burghelea
06 09. 2021

Mirel Rădoi nu e doar selecționerul echipei naționale de fotbal a României, ci și un fanatic al mașinilor de lux. Deține automobile de sute de mii de euro, la care românul de rând nici nu îndrăznește să viseze. Ce mașini de lux conduce antrenorul român. Sunt ultimele fițe în materie de bolizi cu mulți cai putere.

Mirel Rădoi conduce doar mașini de lux

Antrenorul Mirel Rădoi iubește adrenalina dată de mașinile puternice pe care le are în parcare. Fostul fotbalist face furori în oraș cu bolizi de lux, care impresionează prin design și cai putere.

Mirel Rădoi deține un impunător Rolls-Royce Cullinan Billionaire, în valoare de peste 300.000 de euro. Fiind un înmpătimit al mașinilor puternice, selecționerul român nu se uită la bani atunci când vine vorba de hobby-urile sale. „Bijuteria pe roți” a fost configurată după placul lui Rădoi, fiind dusă la tunat, pentru și mai multă forță pe șosea. Antrenorul român este îndrăgostit de superbolidul său, pe care îl ia inclusiv atunci când merge să monitorizeze fotbaliști în Liga 1.

Ce „bijuterie” pe roți are în parcare

Fostul fotbalist de la Steaua mai deține și un Lamborghini Urus Mansory. Bolidul stil SUV are un preț de pornire de peste 200.000 de euro și poate ajunge până la jumătate de milion de euro! Mașina lui Rădoi are 641 de cai putere şi atinge 100 km/h în doar 3,6 secunde.

Bijuteria pe roți a lui Mirel Rădoi face furori pe stradă. Nu de puține ori a fost comparată cu mașina lui Batman.

„L-am văzut înaintea meciului cu maşina lui Batman. Putea sa ne motiveze chestia asta”, a spus căpitanul Stelei, Valentin Bărbulescu.

De-a lungul timpului, Mirel Rădoi a avut doar mașini tari. În trecut, a condus și un Mercedes – Benz AMG GT 63 S 4 – Door Coupe, echipat cu un motor V8 tin-turbo. Are 639 de cai putere și valorează peste 200.000 de euro.

Averea selecționerului român este uriașă

Selecționerul român a strâns o avere din cariera de fotbalist. În 2020, Mirel a mărturisit că a câștigat 15 milioane de euro din fotbal. Mulți bani i-a investit în mașini și ceasuri de lux.

„Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera, din care vreo șase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”, a dezvăluit fostul fotbalist.

Din parcul auto al lui Rădoi au mai făcut parte un Bentley Bentayga First Edition (preț 250.000 de euro), dar și un Audi A8 (100.000 euro). De asemenea, a avut Bentley Continental GT (200.000 euro), Mercedes E-Klasse (70.000 euro), BMW X6 (90.000 de euro) și Aston Martin (150.000 de euro).