Ce mașini conduc Gina Pistol, Pepe și Andreea Bălan. De banii aceștia îți poți lua o casă

Ce mașini conduc Gina Pistol, Pepe și Andreea Bălan. De banii aceștia îți poți lua o casă
Ce mașini și-au cumpărat Pepe, Andreea Bălan și Gina Pistol

Gina Pistol, Pepe și Andreea Bălan nu se uită la bani atunci când vine vorba despre confort! Cele trei vedete și-au achiziționat mașini extrem de scumpe. Aceștia atrag atenția oriunde merg prin bolizii de lux pe care îi conduc. Mulți români doar visează la așa ceva!

Ce bolizi de lux dețin vedetele. Mulți o să fie uluiți

Vedetele preferă să achiziționeze bolizi de lux care să le îndeplinească orice dorință cu privire la confort, siguranță și frumusețe. Pepe, Andreea Bălan și Gina Pistol și-au cumpărat adevărate bijuterii pe patru roți, așa că automobilele lor nu pot să treacă neobservate de către iubitorii de mașini.

Andreea Bălan

Andreea Bălan o duce extrem de bine pe plan financiar! Vedeta se bucură de o carieră spectaculoasă, mai ales pentru că are parte de atenția românilor încă de când se afla la o vârstă fragedă. Blondina a trecut printr-o despărțire dureroasă recent, dar se pare că nu se lasă afectată de probleme!

Cântăreața atrage atenția prin mașina pe care o conduce. Andreea Bălan și-a achiziționat ultimul model de Range Rover, vârf de gamă. Vedeta a scos din buzunar nu mai puțin de 100.000 de euro pentru a putea să aibă parte de această bijuterie pe patru roți, potrivit Click!.

Pepe

Pepe a dat lovitura după divorțul de mama fiicelor sale, Raluca Pastramă! Cântărețul și-a găsit liniștea în brațele iubitei sale, Yasmine Ody, pe care o tratează ca pe o prințesă. Acesta nu o duce deloc rău nici pe plan financiar, mai ales pentru că mașina lui nu este una pe care și-o permite oricine.

Cântărețul a preferat să nu își cumpere o mașină de familie, așa că a ales un model sport. Acesta a condus în trecut un Mercedes CLS, un Porche Cayenne și un BMW X6, iar acum și-a achiziționat un BMW din seria 8! Bolidul de lux ajunge la peste 100.000 de euro.

Gina Pistol

Gina Pistol a devenit de curând mămică, așa că viața ei s-a schimbat total! Vedeta s-a decis că are nevoie de o mașină care să se potrivească cu noua etapă pe care o trăiește alături de Smiley, așa că a renunțat la bolidul pe care îl conducea de mai mulți ani, un Audi Q5.

Frumoasa vedetă a optat pentru un Mercedes ML gri, care are un portbagaj generos. Vedeta a preferat o mașină spațioasă și sigură, perfectă pentru viața de familie. De curând, aceasta s-a întors și la proiectele din televiziune, filmând ediții speciale pentru show-ul ‘Chefi la cuțite’.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI