Ce mașini conduc Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu sau Delia. Vedetele feminine au o slăbiciune pentru bolizii puternici

Mașini preferate de vedetele feminine din România.

Vedetele de la noi se respectă şi mereu îşi achizitionează lucruri de calitate. Sunt sexy, sunt  cunoscute, aşadar nu îşi pot face apariţia în orice fel de maşină.

Celebre, blonde sau brunete, conduc maşini de lux a căror valoare depăşeşte milionul de euro. Ce bolizi conduc unele dintre cele mai de succes vedete şi cât valorează fiecare automobil.

Vedetele de la noi se răsfață la bordul automobilelor premium cu mulți cai putere. Un lucru este clar: starurile de la noi preferă mașinile mari, care le dau senzația că se află într-o fortăreață.

Care sunt mașinile care se află printre preferințele vedetelor feminine din România

Când vine vorba de maşini scumpe, fosta asistentă tv Bianca Drăguşanu (37 de ani) e prima pe listă. Vedeta conduce un Bugatti Chiron cu un interior splendid. Pentru această maşină de lux, Alex Bodi (34 de ani), iubitul blondinei, a dat 425.000 €. Maşina ajunge în 2,4 secunde la 100 de km/oră şi poate atinge viteza ameţitoare de 422 de km/oră.

După ce a revenit de la „Asia Express” (Antena 1), vedeta şi-a scos la vânzare maşina, un Range Rover Sport, negru, pentru a-şi cumpăra un alt bolid de lux. La doar o săptămană, ea cobora dintr-o limuzină cu numere de Germania, un Rolls Royce Wraith, cel mai puternic model al mărcii, cu 624 CP, de 250.000 euro.

Cruduta este o tânără sexy, nonconformistă, mereu pusă pe distracție și asumată. Bruneta este populară tocmai pentru că nu încearcă să își ascundă personalitatea pozând în “ușa de biserică”, aidoma unor colege ale ei de breaslă.

Celebra asistentă TV nu pare să aibă o preferință anume când vine vorba de mașini. Important este să fie foarte scumpă și stilată.

Şi Daniela Crudu (30 de ani) o duce din ce în ce mai bine de când nu mai e asistentă tv. Bruneta a primit în dar de la un milionar celebru un bolid de 50.000 €., un BMW Seria5. Maşina are tapiţerie de piele, e spaţioasă, iar portbagajul e folosit ca dressing. „Cruduţa” e foarte bine calculată şi se gândeşte la viitor, iar din banii ei îşi ajută familia şi pune ceva şi la saltea pentru zile negre.

Daniela Crudu lângă o mașină.
Care sunt slăbiciunile pentru bolizi puternici alea vedetelor feminine.

Delia e înnebunită după o anumită marcă de mașină și are o nouă bijuterie pe roți. Dacă te întrebi ce conduce Delia, respiră adânc înainte, pentru că s-ar putea să o invidiezi…

Delia este una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite cântărețe de la noi. Concertele sale nu mai sunt simple recitaluri, ci adevărate spectacole. Când scapă de agitație, se refugiază pe scaunul șoferului dintr-un superb Range Rover.

Cu siguranţă, Delia (37 de ani) e fan înrăit Range Rover. Ea a mai avut un model alb, apoi a trecut la auriu. Diva deţine acum un Range Rover Evoque roşu care a costat 45.000 €. Pentru că are maşini puternice, Delia calcă adesea acceleraţia şi ia amenzi pe bandă rulantă pentru depăşirea vitezei. Însă banii nu sunt o problemă pentru cântăreaţă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI