Ce mașină ‘modestă’ are Irina Rimes. Nici măcar nu e aproape de Lidia Buble

Ce mașină ‘modestă’ are Irina Rimes. Nici măcar nu e aproape de Lidia Buble
Irina Rimes, mașină modestă pe lângă Lidia Buble

Irina Rimes e pusă pe schimbări. După ce fanii au sugerat că artista și-a modificat forma buzelor, juratul de la ”Vocea României” s-a remarcat din nou, de această dată cu noua sa achiziție.

Irina Rimes are o mașină modestă pe lângă Lidia Buble

Fotoreporterii CanCan au surprins-o pe Irina Rimes în trafic, conducându-și bijuteria roșie, o mașină marca Opel Insignia, în valoare de 25.000 de euro.

Irina Rimes provine dintr-o familie modestă. A întâmpinat multe piedici în drumul spre celebritate. „A fost greu pentru că am așteptat foarte mult și așteptarea este grea”, recunoștea cântăreața într-un interviu pentru Kanal D.

Mutatul în București a băgat-o în depresie: „Mi-a fost greu să mă adaptez. Eram singură, nu puteam să fac nimic, nu aveam bani”, spunea ea. Trei luni nu a ieșit din casă decât să își cumpere alimente și mânca numai hrișcă,  deoarece nu avea de niciunele, apoi patimile sale s-au transformat în hit, ”Visele”, cu care a ajuns în topurile muzicale naționale și internaționale.

Tot înainte de a atinge succesul se ”chinuia” cu un Matiz vechi și avea 30 de lei în buzunar: „Mă bucur de lucrurile mici la fel cum mă bucur de lucrurile mari. Eram fericită şi atunci, sunt şi acum. N-am perioade negre de care să-mi aduc aminte şi să zic: «Vai, ce bine că am ieşit de acolo».

Înainte de «Visele» nu eram OK financiar, aveam cam 30 de lei în buzunar de cheltuit zilnic. Mergeam cu Andi (n.r. – Bănică), soţul meu, într-un magazin mare, unde totul e mai ieftin, căutam cele mai ieftine chestii şi umpleam trei pungi cu chipsuri şi tot felul de dulciuri”, a rememorat artista.

Lidia Buble o întrece 

În același timp, colega sa de breaslă, Lidia Buble, are un Ford Mustang. Cel mai ieftin model e 50.000 de euro și poate ajunge chiar și la 75.000. Recent, fotografii Impact au surprins-o pe stradă purtând o bustieră sport, un sacou negru și o pereche de blugi, cu toate că afară ningea fără încetare. Solista era pregătită pentru un prânz în oraș. Vizibil zgribulită, ea s-a îndreptat ”săgeată” către restaurant, ieșind fără mască de protecție din automobilul ei cel nou.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI