Ce mașină de lux și-a cumpărat Carmen Dan. În declarația de avere este săracă, pe stradă conduce un bolid de zeci de mii de euro

Ce mașină de lux și-a cumpărat Carmen Dan. În declarația de avere este săracă, pe stradă conduce un bolid de zeci de mii de euro

Carmen Dan s-a prezentat la sediul DIICOT pentru audieri, vineri, iar la scurt timp de la încheierea acestora a declarat că nu a avut un rol operativ în ceea ce privește protestele de pe data de 10 august 2018. Fostul ministru de Interne a mai adăugat că nu a luat legătura cu Liviu Dragnea în ziua respectivă, dar și că a purtat discuții doar cu premierul României. Aceasta a stat de vorbă cu procurorii timp de mai bine de șase ore, iar la intrarea în sediu a fost huiduită de oamenii furioși care o așteptau.

Ce mașină de lux și-a cumpărat Carmen Dan

Ce mașină de lux și-a cumpărat Carmen Dan. În declarația de avere este săracă, pe stradă conduce un bolid de zeci de mii de euro
Carmen Dan se află la volanul mașinii sale de lux, un Audi Q5, estimat la 50.000 de euro (sursă foto: Facebook)

„0 km/h. Nu, nu e poză «artistică». E doar culoarea roșie a semaforului care dirijează circulația pe DJ 601, la podul de peste râul Neajlov, la Crevedia Mare. Reabilitarea podului care are o vechime de 64 de ani se face cu bani alocați din dispoziţia guvernului prin HG 300/ 2019. Guvernul PSD, evident!”, a scris Carmen Dan, în dreptul fotografiei ce o înfățișează la volanul bolidului de lux.

Carmen Dan ar conduce un Audi Q5, iar cea mai ieftină versiune a acestei mașini tip SUV costă 50.000 de euro, potrivit newsweek.ro. La o privire mai atentă asupra imaginii pe care aceasta a postat-o pe Facebook, se poate observa că nu este cea mai ieftină variantă a mașinii, dar și că e dotată cu pachet optic sport S-Line, alături de scaune sport îmbrăcate în piele. Acest Audi Q5 are și peste 200 de cai putere, fiind estimat că ar fi costat-o pe Carmen Dan cu zece mii de euro mai mult, față de varianta mai simplistă.

Ce scrie în declarația de avere și ce bolid de zeci de mii de euro conduce

Imaginea publicată în urmă cu câteva zile, pe rețelele sociale, le-a atras atenția foarte repede și internauților, care i-au răspuns prin numeroase comentarii. Unii au dorit să afle ce model conduce Carmen Dan, pe când alții au vrut doar să îi semnaleze fostului ministru de la Interne că se pricepe la alegerea unei mașini de lux. „Interesantă mașina…” sau „Ce herghelie aveți sub capotă”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate prietenii virtuali ai acesteia.

Fostul ministru a trecut, însă, în declarația de avere, ceva cu totul diferit, la categoria aferentă bunurile precum automobilele. În anul fiscal 2018, Carmen Dan a scris că mașina ei este din anul 2017, însă, cu un an mai târziu s-a răzgândit și a trecut că nu are bani în conturi și că deține doar un singur apartament în Videle. Nu este menționat că ar fi luat vreun credit sau leasing pentru acel Audi Q5, dar a vândut un Volkswagen Tiguan, vechi din 2012, cu suma de 12.800 de euro. Mai mult, veniturile sale lunare, în cadrul ministerului pe care l-a coordonat în guvernul PSD erau de 2.600 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI