Ce mașină conduce, de fapt, Ștefan Bănică Jr. Costă 40.000 de euro

Ce mașină conduce, de fapt, Ștefan Bănică Jr. Costă 40.000 de euro
Ce mașină conduce, de fapt, Ștefan Bănică Jr. Costă 40.000 de euro

Succesul i-a permis lui Ștefan Bănică să se răsfețe după bunul plac, astfel că nu e de mirare faptul că a scos din buzunar o adevărată avere pentru o mașină de lux.

Ce mașină conduce Ștefan Bănică Jr.?

Iar atunci când vine vorba de siguranță, Ștefan Bănică știe că trebuie să aleagă cea mai bună mașină pentru el și familia lui. Artistul are un succes colosal în domeniul muzical, fapt ce îi permite să-și satisfacă orice plăcere. Ștefan Bănică este artistul care de-a lungul timpului a fost văzut numai la volanul autoturismelor BMW. Așadar, acesta a condus un BMW X5, dar și un BMW M4, ambele autoturisme fiind în valoare de 40.000 de euro.

În urmă cu câțiva ani, Ștefan Bănică a fost implicat într-un accident auto, motiv pentru care a primit gratis, de la un asigurator, un autoturism identic, adică BMW X5.

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin, aceleași gusturi pentru mașini

Se pare că Ștefan Bănică are aceleași gusturi ca fosta lui soție, Andreea Marin, căci ea conduce tot un autoturism marca BMW. Astfel, fosta Zână a Surprizelor a fost văzută de-a lungul timpului, la volanul autoturimelor BMW, X6 și X3.

Actualmente, Andreea Marin conduce un superb bolid de lux în valoare de nici mai mult, nici mai puțin de 60.000 de euro. Mașina este marca BMW Seria 4 Cabriolet și are culoarea roșie.

„Culoarea roşie ca focul se potriveşte cu personalitatea şi cu energia mea”, a precizat Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.

Ștefan Bănică Jr. s-a născut la data de 18 octombrie 1967, București și are o o carieră de peste 30 de ani, fiind unul dintre cei mai complecși artiști din România.

Ștefan Bănică Jr. a susținut mii de concerte, stabilind recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, susținute consecutiv la Sala Palatului, cu o tradiție de peste 15 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI