Ce mască de protecție a purtat un bărbat, în autobuz. Călătorii s-au dat jos urlând de frică FOTO

Ce mască de protectie a purtat un călător intr-un autobuz

Un bărbat s-a urcat într-un autobuz folosind pe post de mască de protecție un ditamai șarpele. Ceilalți călători, când au văzut minunăția, au început să coboare din mijlocul de transport în comun urlând de frică.

Așa ceva nu s-a mai pomenit. Ce mască de protecție a ales să poarte un bărbat, în autobuz. Călătorii au început să țipe ca din gură de șarpe

Călătorii aflați într-un autobuz au rămas șocați când au văzut că un bărbat s-a urcat în mijlocul de transport în comun purtând în loc de mască de protecție un șarpe. Călătorul își înfăsurase șarpele pe gât și pe gură. Călătorii au sărit din autobuz urlând de frică.

Bizara întâmplare a avut loc într-un autobuz din Anglia, care făcea legătura de la Swinton la Manchester.

Un bărbat a purtat un sarpe pe post de masca de protectie
Un bărbat a purtat un sarpe pe post de masca de protectie

Călătorii au crezut că bărbatul vrea să iasă în evidență și poartă o mască mai deosebită

Un pasager care s-a aflat la acel moment ăn autobuz a crezut în primă fază că bărbatul poartă o  „mască funky”. A rămas șocat când a văzut că masca de protecție a bărbatului a început sămiște.

Mai marii companiei de transport în comun au confirmat incidentul bizar și au spus că „un șarpe nu este o mască de față valabilă”.

Unii dintre pasageri, amuzați de gestul bărbatului

Nu toți călătorii au sărit urlând de frică din mijlocul de transport în comun, ci numai cei mai slabi de înger. Unii dintre călători au găsit un motiv de amuzament în gestul făcut de bărbat. Astfel,

o femeie care se afla și ea în mijlocul de transport în comun a spus că i s-a părut incidentul „cu adevărat amuzant”. De asemenea, călătoarea a adăugat că animalul nu a părut să deranjeze niciun alt călător.

Purtarea măștii de protecție, obligatorie în autobuzele din Marea Britanie

Purtarea măștii de protecție în transportul public din Marea Britanie este obligatorie, cu excepția copiilor cu vârsta sub 11 ani. De asemenea, excepție mai fac și cei care sunt scutiți din motive medicale și o pot dovedi cu acte.

Regulile guvernamentale spun că această mască nu trebuie să fie o mască chirurgicală și că pasagerii își pot face propriile măști sau pot purta ceva cu care masca poate fi înlocuintă, cum ar fi eșarfa sau bandana.

Compania de transport nu este de acord cu masca pe care a purtat-o bărbatul

Deși există un grad mic de interpretare, nu credem se poate extinde până la utilizarea unui șarpe pe post de mască”, a transmis un purtător de cuvânt al companiei de transport în comun în autobuzul căreia a avut loc incidentul mai mult decât bizar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI