Ce mare secret are Roxana Ghiță de la Survivor. Este o artistă, cu adevărat

de: Ana Chivu
18 01. 2021

Care este secretul uneia din cele mai plăcute concurente ale fanilor Survivor? Aceasta este o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Care este pasiunea ei și cum a ales să-și expună emoțiile și trăirile?

Roxana Ghiță e o adevărată artistă

Iată că secretul concurentei de la Survivor a fost descoperit mai repede decât poate s-ar fi așteptat aceasta! Roxana Ghiță nu adoră doar sportul, ci și iubește să-și trasmită emoțiile prin artă. Mai exact, războinica e pasionată de pictură.

Aceasta nu este doar o sportivă desăvârșită cum a reușit să arate în cea mai acerbă competiție de la noi, ci și o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Războinica pe care a pus ochii multă lume datorită frumuseții sale s-a remarcat în show-ul sportiv și pentru că a adus multe puncte echipei.

De asemenea, a stârnit multe discuții și în mediul online după ce a fost surprinsă în brațele lui Musty, colegul său. Latura ei sensibilă nu s-a făcut vizibilă doar în Republica Dominicană, pentru că tânăra e și o artistă talentată care s-a exprimat și prin picturile ei. Aprecierile nu s-au lăsat întârziate pe rețelele de socializare unde a postat câteva din lucrări.

A urmat cursurile Fcaultății de Arte Plastice

Amintim că Roxana are doar 22 de ani, a practicat rugby, tenis, înot, baschet, schi și kickboxing. De asemenea, roșcata a fost olimpică și la matematică. Coechipiera Războinicilor a urmat Facultatea de Arte Plastice preț de doi ani, iar ulterior a decis să se dedice sportului. Acum, colega albaștrilor face cursuri de Performanță Sportului și Coaching, în Aglia.

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiență <Survivor România> va fi o <detoxifiere> a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”, a declarat Roxana Ghiță.

Eliminare cu emoții la Suvrivor România 2021

„Sunt mult mai puternică, eu mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul”
Amna

Roxana, favorita publicului din echipa Războinicilor. „Le mulțumesc foarte mult oamenilor care m-am votat, însă acum mă simt foarte stresată că trebuie să nominalizez pe cineva. Cred că persoană respectivă este o persoană împlinită și că este foarte fericit acasă. Îl nominalizez pe Alin , cu toată părerea de rău, îmi este foarte drag. Este o persoană matură și îi va fi bine oriunde este”, a spus aceasta.