Ce mare s-a făcut fetița Elenei Udrea. Cum a fotografiat-o Adrian Alexandrov pe micuță

Adrian Alexandrov și Elena Udrea se pot considera părinți foarte fericiți. Micuța lor, Eva, a început să facă primii pași de una singură și să exploreze împrejurimile casei lor. Și cum ninsoarea din Capitală a reprezentat un bun prilej pentru a face o scurtă plimbare, fetița a fost surprinsă într-un cadru de iarnă ca de poveste.

Cum a fotografiat-o Adrian Alexandrov pe micuța Eva

Fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov a început să meargă de una singură. Partenerul de viață al celebrei blondine a făcut publică o imagine cu micuța lor, pe contul personal de Instagram. În imaginea suprinsă recent se poate vedea cum Eva se bucură de zăpadă. Mulți dintre internauți au remarcat și că fetița a crescut foarte mult, de la ultima ședință foto pe care i-au făcut-o părinții săi.

Totodată, în fotografia de pe rețeua socială, realizată de Adrian Alexandrov, se mai poate observa și costumația specială, aleasă special pentru a o putea feri pe micuță de frig. Eva a fost echipată corespunzător cu o jachetă, dar și pantaloni termici, dar și o căciulă, toate asortate, pe alb. Fanii de pe Instagram ai bărbatului, care în trecut a fost și manechin, au fost copleșiți de imagine. Mulți au comparat-o pe fetiță cu un îngeraș, datorită costumației inedite, dar și a cadrului de poveste.

Ce mare s-a făcut fetița Elenei Udrea. Cum a fotografiat-o Adrian Alexandrov pe micuță
Adrian Alexandrov le-a arătat tuturor cât de mult a crescut Eva, fiica lui și a Elenei Udrea

Ce mare s-a făcut fetița Elenei Udrea

Elena Udrea și partenerul său de viață se bucură să o vadă pe Eva cum crește tot mai mult, de la o zi la alta. La începutul acestui an, cea cunoscută cândva românilor ca „blonda de la Cotroceni” le mărturisea fanilor de pe rețelele sociale că s-a văzut pusă într-o situație neașteptată. I-a spus pentru prima dată fetiței sale o poveste.

Însă, s-a văzut pusă în dificultate, pentru că a uitat finalul, dar a avut noroc, deoarece Eva adormise. Basmul românesc ales de Elena Udrea fusese „Capra cu trei iezi”.  Doar că, ex-ministrul Turismului nu își putea aminti cum s-a încheiat totul în poveste, după cum le-a împărtășit chiar ea internauților.