Ce mâncare adoră Kate Middleton. E uimitor ce preferințe banale are, de fapt

Ce mâncare adoră Kate Middleton. E uimitor ce preferințe banale are, de fapt
Care sunt mâncărurile preferate ale soției Prințului William?

Britanicii sunt înnebuniți de detaliile ce îi privesc pe cei din Familia Regală a Marii Britanii. Aceștia vor să știe până și cele mai mici preferințe ale acestora. Ce mâncare adoră soția Prințului William? Mulți au fost uimiți de lucrurile banale pe care le iubește aceasta.

Ce preferințe culinare are Kate Middleton?

Toată lumea se gândește la opulență, lux, eleganță, diversitate și fast atunci când mintea se oprește la unele din cele mai discutate personaje din lume. Iată că deși mulți nu se gândesc simplitatea își face și ea loc în Familia Regală a Marii Britanii. Desigur că membrii familiei se bucură de rețete care mai de care mai delicioase și la atenția unor chefi mari din lume care lucrează pentru ei.

Ducesa de Cambridge are, însă, gusturi fine și simple, în viziunea altora chiar banale. Deși este văzută ca fiind o fire curioasă de bucătării de peste tot și de a încerca diverse preparate, fiind mamă a trei copii este preocupată întâi de mesele gătite în casă care nu sunt deloc ieșite din comun.

Multe dintre mese sunt clasicele care se regăsesc în orice familie – perfecte pentru Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Kate a dezvăluit de-a lungul timpului că adoră să coacă prăjituri: „Îmi place să fac tort. A devenit un pic o tradiție că stau până la miezul nopții cu cantități ridicole de amestec de tort și glazură și fac mult prea mult. Dar îmi place.”

Mâncarea preferată a ducilor de Cambridge

De asemenea, soția Prințului William este fană înrăită a unui preparat adorat de toată lumea – pizza, dar făcută în casă de la 0. Ambii soți mănâncă des sushi, alt fel abordat deja peste tot în lume de chefi: „Vă mulțumesc foarte mult. Soția mea și cu mine adorăm sushi. S-ar putea să trebuiască să coborâm aici la prânz când nu mai este nimeni altcineva.”

  • Ce mâncăruri adoră?

-Mâncare italiană
-Sushi
-Curry picant
-Miel
-Chutney după rețeta bunicii sale
-Popcorn
-Preparate vegetariene

„Îmi amintesc că am fost la Sandringham, pentru prima dată, de Crăciun”, a dezvăluit Kate într-un documentar lansat pentru a coincide cu sărbătorile de 90 de ani ale Reginei. „Și mă temeam ce să-i ofer Reginei drept cadou de Crăciun. Mă gândeam:„ Doamne, ce să-i dau? ” M-am gândit din nou la ce le-aș da propriilor bunici și m-am gândit: „O să-i fac ceva”, care ar fi putut să meargă îngrozitor de rău, dar am decis să fac rețeta de chutney a bunicii mele”, arată hellomagazine.com.