Ce mănâncă, de fapt, concurenții de la Puterea Dragostei. Kanal D e singura televiziune care permite așa ceva!

Ce mănâncă, de fapt, concurenții de la Puterea Dragostei. Kanal D e singura televiziune care permite așa ceva!
Kanal D este singura televiziune care permite concurenților de la Puterea Dragostei să mănânce așa ceva.

Show-ul matrimonial Puterea Dragostei de pe Kanal D, se află la sezonul al doilea, cucerindu-i pe telespectatorii români. Emisiunea este difuzată în fiecare zi de luni până vineri de la

Kanal D este singura televiziune care permite concurenților de la Puterea Dragostei să mănânce așa ceva

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată șapte zile din șapte, putând fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri. Este prezentată de Andreea Mantea.

Concurenții din casa puterea Dragostei pot fi susținuți de telespectatori, care pot urmări emisiunea și online, pe site-ul kanald.ro.

Sezonul 2 difuzat de aproximativ 9 luni

Primul sezon a avut marea finală după aproximativ 8 luni de difuzare. Bianca Comănici și Bogdan Mocanu au fost câștigătorii primului sezon. Cei doi au rămas în show și în sezonul 2. În sezonul 2 Bianca a format cuplu cu Livian, fiul lui Nelson Mondialu, de care însă s-a despărțit. În sezonul 2, lui Bogdan Mocanu ia deschis inima Andreei Volos, cei doi părăsind și emisiunea pentru a-și trăi iubirea în afara casei.

Sezonul al doilea este difuzat deja de  aproximativ 9 luni. În acest sezon s-au format multe cupluri, dar au fost și concurenți care au plecat acasă și unii care s-au întors în show.

Ce mănâncă de fapt concurenții din casa Puterea Dragostei

Emisiunea Puterea Dragostei este filmată în Istambul, Turcia, concurenții fiind departe de casă. Nelson Mondialu și soția sa Liana, îl au pe fiul acestora, Livian, în casa Puterea Dragostei. Aceștia au pregătit pachete cu mâncare pentru concurenți, care vor petrece această perioadă de carantină departe de casă. Pachetele au fost trimise pe autobuz până în Turcia.

Deoarece fiul lor este concurent al emisiunii Puterea Dragostei, Nelson Mondialu și soția lui își fac grijo pentru acesta și fac tot posibilul ca în această perioadă a pandemiei de coronavirus să îi asigure tot confortul fiului lor. Tatăl lui Livian  mai spus că trimite atât de multă mâncare pentru că este posibil ca magazinele din Turcia să se închidă din cauza pandemiei.

Bucatăria din casa Puterea dragostei.
Kanal D este singura televiziune care permite concurenților de la Puterea Dragostei să mănânce așa ceva.

”Pregătim pachet la lume. 10 pachete de carne. Se lasă greu, cotlet, una, alta, tot ce vreți voi. ”, a spus Nelson.

”Magazinele, după cum ați văzut, prin mai multe țări se închid, se limitează. Și acolo sunt ca la pușcărie, mănâncă unul, mănâncă toți, n-ai ce să faci. Săptămâna trecută le-a trimis Liana 400 de sarmale.”, a completat Nelson.

Livian în casa Puterea Dragostei

Livian este în topul preferințelor telespectatorilor, având o ascensiune rapidă pe podium, ba chiar amenințând serios poziția de lider absolut.

Fiul celebrului Nelson Mondialu de la Cluj, are o relație frumoasă cu părinții săi și îi prețuiește, considerându-i cei mai buni prieteni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI