Ce mănâncă Alina Pușcaș pentru a se menține în formă după 3 nașteri. ”Am renunțat la dietă acum o lună!”

Ce mănâncă Alina Pușcaș pentru a se menține în formă după 3 nașteri. ”Am renunțat la dietă acum o lună!”
Ce mănâncă Alina Pușcaș pentru a se menține în formă după 3 nașteri

Are o carieră în televiziune, este mamă a trei copii, dar nu uită să aibă grijă de propria persoană. Alina Pușcaș are zilnic multe responsabilități pe umeri, printre care nu se numără și o dietă, așa cum ar fi crezut mulți, cel puțin de o lună încoace.

Alina Pușcaș, mare grijă cu imaginea ei. Prezentatoarea TV arată grozav după 3 nașteri

Alina Pușcaș a născut pe 3 august, prin cezariană. Actrița a adus pe lume o fetiță, făcându-l astfel pe soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, tată pentru a treia oară.

  • Alina Pușcaș este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu din vara anului 2017.
  • Prezentatoarea de la ”Te cunosc de undeva” a devenit mamă pentru prima dată în august 2015.

Deși a născut recent, vedeta este într-o formă de zile mari. Iar pentru că este întrebată adesea cum a reușit, Alina Pușcaș și-a notat pe Instagram stilul de viață pe care îl urmează de o lună, când a renunțat la dietă.

„For all my diet friends! ??? Am terminat dieta acum 1 luna. Mananc normal, 3 mese pe zi, cantitati decente (nu ciugulesc intre mese) , evit sarea in continuare , mananc de 2 ori pe saptamana dulciuri si paste fainoase, apa plata in jur de 3 l pe zi si…am adaugat sport (cam 400 abs /zi – pt cei ce m-au intrebat deja) in special Home Training 30 min.Cam atat ??☀️? We can do it, Moms or Not!”, a scris Alina Pușcaș.

Dieta drastică pentru care a fost ”linșată” pe Internet

Dieta prezentată recent de Alina Pușcaș presupune consumul disociat de orez fiert, legume și fructe, iar la auzul acestor indicații, fanii au luat foc. Chiar dacă în discuție au intervenit și specialiști în nutriție, care îi explicau efectele celor 3 zile în care se consumă exclusiv orez fiert, fără sare, fără ulei, vedeta a contraatacat fiecare comentariu.

„Dietă am primit-o de la Monica Anghel, ce o face alternativ cu alte diete de ani de zile. Este evident, dieta primită de la cineva care lucrează cu ea pe partea de greutate de ani de zile. Nu am inventat-o eu! Mi-a dat rezultate excelente, m-am simțit la fel, analizele pe care le fac obligatoriu de câteva zile, sunt perfecte. Nu voi șterge video-ul, pentru că este contul meu și pentru că eu am împărtășit experiență mea care NU este o minciunia”, a scris Alina Pușcaș.

„Mi-a stat mintea în loc de la atâtea porcării și cred că mi-au murit câțiva neuroni numai când te-am auzit. Să promovezi așa ceva, și să vezi că oameni cu experiență și școală în domeniu îți spun că este greșit, iar tu să refuzi să înțelegi că e o mare prostie… și mai ales să fie în comentarii femei care vor să țină această „dietă”, care e mai mult o modalitate de tortură. Și nu e vorba despre foame și cantitatea ingerată in acele zile, cât despre lipsa macronuțrientilor”, a spus un internaut.