06 sept. 2024 | 13:44

Ce mai face Deea Ienciu de la Insula Iubirii. Cu cine se iubește acum prima concurentă din istoria emisiunii care a căzut în ispită la televizor

Emisiuni TV
Ce mai face Deea Ienciu de la Insula Iubirii. Cu cine se iubește acum prima concurentă din istoria emisiunii care a căzut în ispită la televizor
Ce mai face Deea Ienciu de la Insula Iubirii

Deea Ienciu, una dintre cele mai controversate figuri din show-ul Insula Iubirii, a rămas în memoria publicului datorită aventurii sale cu ispita Tomiță. Astăzi, viața fostei concurente a luat o turnură neașteptată. Bruneta focoasă și-a găsit sufletul pereche și trăiește o poveste de dragoste ca-n basme alături de actualul partener.

Deea Ienciu și transformarea sa după Insula Iubirii

După ce a făcut furori la Insula Iubirii, Deea Ienciu s-a schimbat radical. Fosta iubită a ispitei Tomiță, cu care a avut o relație tumultuoasă, este acum într-o relație stabilă cu Stely, bărbatul care i-a cucerit inima.

Relația lor durează din 2017, iar cei doi sunt aproape inseparabili, împărtășind pe rețelele sociale imagini și momente pline de tandrețe. Bruneta și partenerul ei împărtășesc și pasiunea pentru fitness, fiind frecvent văzuți în sala de sport.

Deși a renunțat la aparițiile publice, Deea Ienciu rămâne o prezență spectaculoasă pe Instagram, unde își ține fanii la curent cu viața sa. Aspectul său fizic rămâne la fel de impresionant, cu formele care i-au adus celebritatea, însă ceea ce o definește acum este fericirea și echilibrul pe care l-a găsit în viața de cuplu.

Detalii despre viața sentimentală a brunetei

Viața amoroasă a Deei Ienciu s-a liniștit după relația tumultuoasă cu ispita Tomiță. De șapte ani, bruneta trăiește o poveste de dragoste frumoasă și liniștită alături de Stely, bărbatul care a reușit să o facă fericită.

Cei doi postează frecvent declarații de dragoste și imagini din vacanțe sau din viața lor de zi cu zi, semn că relația lor este una solidă și bazată pe respect reciproc.

Bruneta a ales să-și construiască o viață departe de scandalurile mediatice, preferând să se concentreze pe fericirea personală și să se dedice complet relației cu partenerul ei.

În ciuda deciziei de a se retrage din lumina reflectoarelor, Deea Ienciu rămâne o figură emblematică pentru fanii Insula Iubirii, care încă își amintesc de curajul și determinarea ei.

Citește și Ce meserie are Maria de la Insula Iubirii. Internauții i-au luat în derâdere jobul: “Nu mi se pare o rușine, nu am uitat de unde am plecat”!

De ce a căzut Deea Ienciu în ispită la Insula Iubirii

Deea Ienciu a explicat în mai multe rânduri motivele care au dus la ruptura relației sale cu Cristi și la aventura cu Tomiță. Relația cu iubitul ei de la acea vreme era, după cum chiar ea a mărturisit, ”degradată” cu mult înainte de a ajunge pe insulă.

Conștientă că povestea lor de iubire nu mai avea viitor, Deea Ienciu a ales să se lase purtată de moment și de sentimentele pe care le avea pentru ispita Tomiță.

”Nu regret nimic din ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, a fost o experiență extrem de frumoasă și aș mai repeta-o. Relația cu Cristi era deja forțată și nu mai avea rost să continuăm. Nici nu mi-a păsat ce vor spune prietenii, pentru că am ales să trăiesc pentru mine”, a declarat, acum ceva timp, Deea Ienciu.

Astfel, Insula Iubirii a reprezentat pentru brunetă nu doar o provocare, ci și o ocazie de autodescoperire și de eliberare dintr-o relație care nu o mai făcea fericită.

Citește și Ce mașină conduce Cornel de la Insula Iubirii. Imaginile au devenit virale pe Tik-Tok: „Parcă era bogat”!

Parteneri
A murit Gigi Mulțescu, fost jucător și antrenor! Suferea de o BOALĂ grea
Redactia.ro
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără perdea: „N-am ieșit cu fuste...”
Click.ro
Mister total după întoarcerea avionului spațial secret al Chinei pe Pământ. „Este prea avansat pentru a fi arătat”
Digi24
Antonia și-a arătat zona INTIMĂ: S-au văzut tatuajul și cercelul de ACOLO! Apariție INCENDIARĂ
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
Mucegai în borcanele de gem, dulceață sau zacuscă. Trucuri prin care poți evita formarea acestuia
EVZ.ro
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Spynews
Simona Halep spune adevărul despre Mouratoglou. Ce relație e între ei
Capital.ro
Ea avea 18 ani, iar el, 33, când au început să formeze un cuplu, iar luna trecută și-au anunțat divorțul! Cum au fost surprinși din nou împreună?
Avantaje
FOCURI de ARMĂ la un pas de DONALD TRUMP! Fostul PREȘEDINTE JUCA GOLF...
Mediaflux
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
E scandal între ispita Mădălina și Dani Ungureanu de la Insula Iubirii. Ce acuzații grave îi aduce bărbatul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro