Ce lovitură pentru Gigi Becali, chiar de la un membru al familiei! Umilinţa la care nu se aştepta

Ce lovitură pentru Gigi Becali, chiar de la un membru al familiei! Umilinţa la care nu se aştepta
Rezultat ruşinos în Liga 1 pentru echipa lui Gigi Becali. 1-2 cu FC Voluntari

FCSB a suferit prima înfrângere din acest sezon, pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 2-1. Este un eşec dureros pentru echipa lui Gigi Becali, care vine chiar contra finului său, Florin Pandele. Mailat şi Ricardinho au marcat pentru gazde, în vreme ce Man a dat golul de onoare pentru FCSB, aproape de final.

FC Botoşani şi FC Voluntari sunt peste FCSB în clasamentul Ligii 1. Craiova şi CFR Cluj pot trece şi ele peste echipa lui Becali

Până la acest meci, formaţia pregătită de Toni Petrea avea trei victorii, toate cu 3-0, în startul sezonului. Două venite în campionat, cu Astra Giurgiu şi Viitorul, plus una în Europa League, cu FC Shirak.

După acest rezultat, FC FCSB este pe locul 3 în clasament. FC Botoşani şi FC Voluntari sunt primele două clasate, ambele cu câte şapte puncte după trei partide disputate. Din tot atâtea meciuri, FCSB are un punct mai puţin. CSU Craiova este singura echipă care ar putea avea punctaj maxim după 3 etape. Oltenii au şase puncte şi joacă în această rundă pe terenul Viitorului, partidă programată luni. Şi CFR Cluj poate trece peste FCSB, în cazul în care formaţia pregătită de Dan Petrescu o învinge duminică pe Hermannstadt. Campioana ar acumula şapte puncte cu un succes duminică.

Cei de la FC FCSB trebuie să uite repede de acest eşec. Pentru că joi vor juca pe terenul sârbilor de la Backa Topola, în turul 2 preliminar din Europa League. Se joacă într-o singură manşă, în Serbia, iar un eventual eşec ar compromite sezonul celor de la FCSB. Ratarea calificării în grupele Europa League ar afecta serios bugetul echipei conduse de Gigi Becali. În campionat, următoarea partidă a echipei conduse de Toni Petrea este pe propriul teren, contra celor de la FC Argeş. Piteştenii au un singur punct după primele trei etape disputate.