VIDEO. Iubita unui fotbalist de la FCSB, agresată în mall. Ce a pățit în timp ce se îndrepta spre parcare

VIDEO. Iubita unui fotbalist de la FCSB, agresată în mall. Ce a pățit în timp ce se îndrepta spre parcare
Gabriela Amzaru a fost hărțuită în mall Park Lake

Gabriela Amzaru, iubita fotbalistului Dragoş Nedelcu, de la FCSB, a trăit clipe de groază în Park Lake. A fost hărţuită de un individ chiar pe scara rulantă, în drum spre parcare. Cel care a terorizat-o avea masca pe faţă şi purta ochelari, astfel că nu a putut să remarce vreo trăsătură a feței.

Agresorul a început să îi tragă de sacoşe, iar personalul de securitate nu a intervenit. Aza Gabriela, aşa cum este cunoscută fosta participantă de la Vocea României, spune că nu este prima dată când i se întâmplă asemenea lucruri. Gabriela a povestit toată întâmplarea pe pagina sa de Instagram.

Iubita lui Dragoş Nedelcu, agresată în mall de un individ necunoscut! Ce a putut să îi facă tinerei cântărețe

„Vă transmit să aveți grijă de voi, indiferent unde sunteți. Trebuie să fiți atenți în stânga, în dreapta și în spate. Am fost în mall și am coborât în parcarea subterană și am simțit ceva în spatele meu. Eram pe scara rulantă și simt că cineva din spatele meu trage de pungi și de geantă!

Iubita Dragos Nedelcu

Oameni buni, de ce sunteți atât de răi? Oameni buni, ce căutați în mall să faceți chestia asta?! Era un om foarte dubios în spatele meu! De ce lăsați oamenii ăștia să intre în mall? Acum o lună am fost tot în acel mall, iar un om de la securitate alerga după un om dubios, cu mască și ochelari. M-am dus la omul acela și i-am zis «De ce nu sunați? De ce nu le spuneți celorlalți?» Mi-a zis «Nu răspund la telefon».

Luați măsuri! De aceea ajungem cum ajungem în țara asta. Urât! Urât! Să stai cu teamă pe stradă? Să stai cu teamă să te duci în mall? Unde este regula pe care ne-a dat-o ministerul sau cine ne-a dat-o? Ăla era fix în spatele meu, lipit de mine! M-am speriat! Sunt șocată de ceea ce văd! Unde e regula? Unde e securitatea din mall? Aveți camere în mall peste tot. Degeaba aveți”, a povestit Aza Gabriela, revoltată din cauza experienţei traumatizante.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI