Ce lovitură pentru Anamaria Prodan! Gigi Becali a dezvăluit tot

Ce lovitură pentru Anamaria Prodan! Gigi Becali a dezvăluit tot
Anamaria Prodan rămâne, treptat, fără niciun jucător sub contract dintre cei aflați la echipa lui Gigi Becali

Ce lovitură pentru Anamaria Prodan! Gigi Becali a dezvăluit tot, iar pentru impresară este de acum o senzație de deja-vu. Anamaria Prodan a pierdut transferul lui Dennis Man la Parma, finalizat în cele din urmă de Giovanni Becali. Deși l-a dat în judecată pe fotbalist pentru încălcarea contractului de manageriat, Anamaria Prodan trece, la ora actuală, printr-o situație asemănătoare cu un alt fotbalist cu care avea o înțelegere de reprezentare.

Ce lovitură pentru Anamaria Prodan!

Anamaria Prodan este, încă de la începutul anului, într-un adevărat „război” cu verii Becali. A fost „sărită” din schema transferului lui Dennis Man la Parma, deși era impresara jucătorului. Mutarea a fost perfectată, finalmente, de Giovanni Becali, cu încuviințarea lui Gigi Becali.

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man, cerând daune de 350.000 de euro pentru încălcarea contractului. Procesul este abia la început, la primul termen instanța decizând o amânare. Acum în schimb, a intrat „pe scenă” situația noii „perle” de la FCSB, Ianis Stoica, dorit de Arsenal Londra contra unei sume frumoase. Stoica a rămas, alături de fundașul Iulian Cristea, singurul fotbalit de la FCSB manageriat de sexi-impresară.

Gigi Becali a dezvăluit tot

Anamaria Prodan l-a lăudat pe Ianis Stoica în presa din Italia, prezentându-l drept un fotbalist mai bun decât Dennis Man. La scurtă vreme, a apărut informația conform căreia jucătorul de 18 ani ar fi dorit de una dintre marile echipe din Premier League, Arsenal Londra. Suma de transfer ar fi de 7,5 milioane de euro. Anamaria Prodan a negat interesul celor de la Arsenal, declarând că acesta n-ar exista.

Dar, conform Playsport, Ianis Stoica ar juca, inițial, la echipa U23 a „tunarilor”, pe un salariu de 50.000 de lire pe lună. După trecerea la prima echipă, în cel puțin 6 luni, salariul fotbalistului s-ar dubla. Gigi Becali a confirmat suma de transfer, menționând că el dorește 10 milioane de euro și 20% dintr-un viitor transfer.

După victoria de duminică seară, din deplasare, cu U. Craiova, scor 3-2, Gigi Becali pare că s-a sucit în privința lui Ianis Stoica.

Eu vreau ca Ianis să mai rămână încă trei ani la FCSB, să iau 50 de milioane pe el. El, la 22-23 de ani, va fi copt. Și acum, la 18 ani, este foarte bine, dar la 21 de ani, va fi mult mai puternic”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Anamaria Prodan a aflat de la patronul FCSB că Ianis Stoica va deveni jucătorul agentului Giovanni Becali. Gigi Becali a confirmat informația, spunând că acesta și tatăl fotbalistului, fostul stelist Pompiliu Stoica, „au bătut palma” în acest sens.

Nu am treabă, nici nu știam. M-a sunat Giovanni și mi-a spus: „A venit taică-su lui Ianis că vrea să semneze cu firma noastră”. M-a întrebat „Esti de acord?”. I-am răspuns că n-am nicio treabă. Deci ce scandal să fie? E problema domniei sale (n.r. – Anamaria Prodan), nu mai vreau să aud de ea, nu am treaba cu ea.

Da, am încredere în Ianis (n.r. – Stoica), pentru că e greu să găsești un nouar marcator. Ianis vede bine jocul, reușește să țină mingea, are un talent. Sunt rari astfel de jucători”, a spus Gigi Becali la PRO X.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI