Ce lovitură a dat Lidl România înainte de scandalul produselor cu THC în ele. Nimic nu îi poate opri

Ce lovitură a dat Lidl România înainte de scandalul produselor cu THC în ele. Nimic nu îi poate opri
Lidl, o nouă lovitură în România. Ce s-a întâmplat înainte de scandalul produselor cu THC

Scandalul produselor cu THC a speriat mulți români, dar iată că Lidl a dat o lovitură imensă chiar înainte ca totul să iasă la iveală! Lanțul de supermarket-uri le-a făcut o surpriză uriașă tuturor, așa că toți clienții se vor bucura enorm de noile vești uluitoare.

Lidl România, o nouă veste uluitoare. Ce a reușit să facă lanțul de supermarket-uri

Lidl România a inaugurat un nou magazin în municipiul Bistrița, al treilea din oraș. Rezidenții își vor putea face acum cumpărăturile mergând la locația aflată pe strada Andrei Mureșanu nr. 9. Deschiderea a avut loc chiar joi, 26 august, de la ora 7:30.

Clienții din Bistrița s-au bucurat de numeroase reduceri la produse. Magazinul nou are o suprafață de peste 1.300 metri pătrați și peste 130 de locuri de parcare, dispunând, în același timp, de o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Toți cei ce vor să profite de ofertele din noul magazin Lidl România o să poată să își facă cumpărăturile de luni până sâmbătă, în intervalul orar 7:30-22:00, dar și duminică de la 8:00 până la 22:00.

Lidl România a retras produsele cu un conținut ridicat de THC. Ce au transmis reprezentanții

Lidl România a retras mai multe produse de pe rafturi, ce erau pe bază de cânepă, din cauza conținutului ridicat de THC. Asociația Pro Consumatori a anunțat DIICOT de faptul că în magazine ar fi comercializate produsele ce aveau o substanță periculoasă în compoziție.

Produsele ce aveau un conținut ridicat de tetrahidrocanabiol sunt ‘Magota Ceai de cânepă 20 buc’ și ‘Vita D’or Ulei bio de canepa presat la rece 250ml’. Reprezentanții magazinelor Lidl au anunțat clienții imediat și au rugat ca produsele să fie înapoiate, contravaloarea fiind restituită chiar și fără bonul fiscal.

„În produsul ‘Mogota Ceai de cânepă 20buc’ al producătorului Mogota d.o.o., s-a depistat un conţinut ridicat de tetrahidrocanabinol (THC).

Consumarea acestui produs poate avea consecinţe nedorite asupra sănătăţii, precum schimbări ale dispoziţiei şi oboseală. Din această cauză, clienţii trebuie să ţină cont de rechemare şi să nu consume produsul.

Produsul în cauză, ‘Mogota Ceai de cânepă 20buc’ al producătorului Mogota d.o.o. a fost comercializat în magazinele Lidl România.

Din considerente de protecţie a consumatorului, Lidl România a reacţionat imediat şi a retras acest produs de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl.

Contravaloarea produsului va fi restituită, chiar şi fără prezentarea bonului fiscal. Retragerea vizează exclusiv produsul ‘Mogota Ceai de cânepă 20buc’ al producătorului Mogota d.o.o. cu data de valabilitate minimă 31.12.2022.”, au transmis reprezentanții Lidl.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI