Ce lecție de aur i-a dat Andreea Marin fiicei sale, Violeta. Puțini părinți își mai învață copiii acest lucru VIDEO

Ce lecție de aur i-a dat Andreea Marin fiicei sale, Violeta. Puțini părinți își mai învață copiii acest lucru VIDEO
Ce lectia a invatat-o Andreea Marin pe fiica ei Violeta

Andreea Marin și fiica sa Violeta sunt extrem de apropiate, prezentatoarea TV considerându-se una dintre cele mai norocoase femei de pe pământ. Ce lecție impresionantă de viață i-a dat Zâna Surprizelor fetei sale de 14 ani, pe care o consideră „chipul fericirii sale”. Este de-a dreptul emoționant.

Ce a învățat Violeta de la mama ei, Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete de televiziune din România, diva reușind, de-a lungul anilor, să cucerească inimile a milioane de români prin simplitate, eleganță, discreție și modestie.

Recent, Andreea Marin a povestit cât de importantă a fost familia în viața ei și cum a fost susținută, încă de la 9 ani, de către tatăl său, mama vitregă și bunicii care i-au fost un stâlp de sprijin.

„În momentele grele, alături mi-a fost tot timpul tata! Încă de la 9 ani, el mi-a fost alături. Apoi, peste ani s-a căsătorit cu o femeie bună, îi spun “mamă”. Şi bunicii mi-au fost stâlp, am fost înconjurată de multă dragoste chiar dacă mama s-a pierdut.

Am avut astfel un mare avantaj, iubirea celor din jurul meu m-a ridicat, m-a făcut puternică. Am avut mereu încredere în mine. Am învăţat mereu din critici, nu le-am respins niciodată, ele mai ajută să evoluezi.

„I-am zis Violetei o poveste despre modestie!”

Andreea Marin face tot posibilul pentru a-i insufla și fiicei sale Violeta aceleași valori și principii solide după care prezentatoarea TV s-a ghidat toată viața, cea mai importantă lecție fiind modestia, după cum spune chiar fosta Zână a Surprizelor.

„Zilele trecute, i-am zis Violetei o poveste despre modestie! Poate ni se pare că avem totul, ca totul e frumos, dar mâine poate nu mai avem nimic. Cred că modestia e o valoare pe care toată lumea ar trebui să o aibă.

Da, am avut mereu o carismă aparte, nu mă consider frumoasă! Pentru această muncă din faţa ecranelor a fost un mare avantaj, da! Dar lucrul ăsta m-a incomodat la un moment dat. Eram la ştiri, la TVR, aveam o față dulce, trăsăturile erau de copii, uneori ştirile erau dure. Iar cineva a spus atunci: „Fata asta nu are ce căuta la ştiri! Trebuie cineva care să arate mai serios”.

Din fericire, nu a contat părerea, am rămas la pupitrul ştirilor mult timp după. Mă uit în urmă, dar nu atât de mult încât să mă las trasă în jos de trecutul meu! Sunt un Capricorn înrăit. Cred că 2022 va fi unul bun pentru mine.”, a declarat Andreea Marin în cadrul unui interviu pentru DC News.

Andreea Marin și Ana Violeta sunt extrem de apropiate. Adolescenta de 14 ani este rodul iubirii ei cu Ștefan Bănică. Juratul X Factor România și vedeta de la TVR au fost căsătoriți timp de șapte ani, între 2006 și 2013.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI