Ce le spune fiul Mihaelei Rădulescu, în SUA, colegilor de la școală. Imaginile au apărut pe internet

de: Năstase Mirabela
09 09. 2021

Ayan Schawrtzenberg, fiul Mihaelei Rădulescu, este elev la o școala prestigioasă din Statele Unite, fiind deja acceptat la două universități americane după ce va absolvi școala, anul viitor. Iată ce le spune Mihaela Rădulescu colegilor săi.

Ce le spune fiul Mihaelei Rădulescu, în SUA, colegilor de la școală

Ayan Schwartzenberg a dat un interviu unui coleg care studiază regia la Lawrenceville School, din New Jersey. Fiul Mihaelei Rădulescu a dat interviu în calitate de președinte al Hamill House, cel mai important campus al școlii la care puștiul de 17 ani studiază în prezent. Din imagini se poate vedea că Ayan este sigur pe el și se exprimă într-o engleză perfectă cu accent american.

”Numele meu este Ayan și sunt din Monaco”, și-a început acesta fraza din interviul dat.

Acesta a explicat cum pandemia a afectat activitatea elevilor, dar și modul acestora de a socializa. Ayan este însă deja o vedetă a liceului, iar de ceva vreme face parte din echipa de fotbal american a școlii Lawrenceville. De altfel, potrivit wowbiz.ro, în echipa școlii acesta are un rol important, acela de „Running Back”, adică unul dintre oamenii cheie ai ofensivei și cel care recepționează mingea și încearcă să o ducă cât mai departe spre terenul advers.

La început de iunie, Ayan a primit și o distincție din partea conducerii liceului, fiind inclus printre cei mai buni atleți din școală, la toate disciplinele. Fiul Mihaelei Rădulescu mai face parte și dintr-un cerc de poezie al școlii.

Taxa de școlarizare la Lawrenceville School variază între 57.000 și 71.000 de dolari pe an, la care se mai adaugă cheltuieli legate de rechizite sau asigurări de sănătate, obligatorii pentru studenții străini în America.

Fiul Mihaelei Rădulescu, acceptat la două universități din SUA

Anul viitor, Ayan va termina colegiul și va merge la facultate, acesta fiind deja acceptat de două universități din SUA, printre care și prestigioasa Princeton.

 „Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă.

Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare  – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate.

Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile ”, povestea Mihaela Rădulescu.

Amintim că Mihaela Rădulescu s-a mutat în Monaco în anul 2009, după ce a divorțat de Elan Schwartzenberg. Pe atunci, Ayan avea doar 5 ani. Acesta a urmat cursurile unei școli din Monte Carlo și a mai venit în România numai pentru a-și vizita bunica.