Ce le făcea Woody Allen fiicelor sale, după ce le abuza intim. Adevărul a ieșit la iveală

Ce le făcea Woody Allen fiicelor sale, după ce le abuza intim. Adevărul a ieșit la iveală
Ce le facea Woody Allen fiicelor sale

Cu doar câteva zile înainte de premiera din 21 februarie, HBO a lansat un nou trailer pentru „Allen v. Farrow”, o serie de documentare care aprofundează acuzațiile de pedofilie și agresiune împotriva renumitului scriitor-actor-regizor Woody Allen.

Ce le făcea Woody Allen fiicelor sale, după ce le abuza intim

Seria în patru părți prezintă perioada de glorie a parteneriatului lui Allen cu actrița Mia Farrow, mama a trei dintre copiii lui. Apoi, povestea se dezvăluie, cu accent pe acuzații de abuz intim împotriva fiicei adoptive a lui Farrow, pe nume Dylan. Trailerul – care promite o analiză  profundă ale documentelor instanței, casetelor audio și filmările copilului care descrie abuzul – include și un interviu cu actrița.

„Am fost fericită până peste cap”, a spus Mia Farrow, privind înapoi la primii ani cu Woody Allen. „Dar acesta este marele regret al vieții mele. Mi-aș dori să nu-l cunosc niciodată. „, potrivit latimes.com. Apoi povestește că a găsit un „teanc de poze Polaroid” cu fiica ei adoptivă Soon-Yi, cu care Allen s-a căsătorit ulterior.

„Îmi amintesc că m-am chinuit să respir”, a adaugat ea. De ani de zile, Dylan Farrow a susținut că Allen a îngrijit-o și a abuzat-o când avea 7 ani.

„Am spus adevărul autorităților atunci și îl spun, nealterat, de mai bine de 20 de ani”, a scris ea într-un articol publicat în 2017 pentru The Times.

„Modelul de comportament inadecvat al lui Allen – punerea degetului mare în gura mea, urcarea în pat cu mine în lenjeria intimă, îngrijirea și atingerea constantă – la aceste fapte au fost martori prieteni și membri ai familiei”, a adăugat ea.

Dar Woody Allen a negat în mod repetat acuzațiile. Totuși, ca urmare a mișcării #MeToo s-a implicat într-o dispută legală cu Amazon, pe care Allen l-a acuzat că a încheiat în mod greșit acordurile de producție și distribuție pentru filmele sale și l-a dat în judecată 68 de milioane de dolari în daune.

Seria „Allen v. Farrow” este regizată de Kirby Dick și Amy Ziering, regizorii din spatele documentarelor  „The Hunting Ground” și „On the Record”, care examinează acuzațiile de abuz intim împotriva lui Russell Simmons.

Cine este Woody Allen

Woody Allen, pe numele inițial Allen Stewart Konigsberg, numele legal Heywood Allen, s-a născut la data de 1 decembrie 1935, în New York. Acesta este un actor, scriitor și unul dintre cei mai importanți regizori de film și comedianți americani. În copilărie, acesta era un rebel, nefăcându-și temele pentru acasă și fiind nedisciplinat. A devenit obsedat de muzică și de magie, elemente care, mai târziu, au devenit caracteristice filmelor sale.