Ce iubește Ana Maria Pop la Daniel Pavel, de fapt. Nu te așteptai să zică asta

Ce iubește Ana Maria Pop la Daniel Pavel, de fapt. Nu te așteptai să zică asta
Ana Maria Pop, despre relația cu Dan Pavel

Multă lume îl cunoaște pe Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, însă nu mulți o cunoscut pe iubita acestuia. Ana Maria Pop a vorbit, recent, despre povestea de dragoste cu prezentatorul TV. Cât de bine se înțeleg?

Primele declarații ale iubitei lui Dan Pavel

Daniel Pavel a fost la un pas de a se căsători cu fosta iubită. Timpul a trecut, iar acum s-a afișat cu Ana Maria Pop, noua lui parteneră. Cei doi îndrăgostiți sunt împreună de un an și se pare că se înțeleg foarte bine. Aflați la un eveniment, cuplul a vorbit despre relația lor.

Ana Maria Pop a mărturisit că Dan Pavel este un bărbat foarte romantic și mereu o surprinde, însă, în același timp, este și un bărbat puternic. Cei doi se înțeleg de minune. Ca în orice cupluri, mai există mici certuri, însă relația lor merge foarte bine și au planuri mari de viitor.

”Este un bărbat romantic, nu știu cât se vede asta din afară. E acel bărbat puternic, care știe să facă lucrurile ca un marinar veritabil”, a spus Ana Maria Pop într-un interviu.

Când a început povestea lor de dragoste

Dan Pavel a precizat că relația lor a început în urmă cu un an, atunci când Ana Maria a apărut în viața lui, mai exact în toamnă. La început au fost doar prieteni, însă ulterior și-au dat seama că între ei ar putea fi mai mult de atât, așa că au decis să dea o șansă iubirii.

”Relația noastră a început undeva în toamnă, a pornit ca o prietenie de cunoaștere. Planurile sunt să ne dezmeticim, să vedem despre ce e vorba în jurul nostru, să facem totul cu pași ușor”, a spus prezentatorul TV.

Probabil că cel mai greu pentru cei doi a fost să stea separați timp de jumătate de an, deoarece Dan Pavel era ocupat în Republica Dominicană, iar munca nu îi permitea să stea aproape de persoana iubită

Chiar dacă nu au fost împreună în acest timp, au ținut legătura în fiecare zi, iar relația lor nu a avut de suferit. Dan spune că Ana Maria este persoana care i-a adus echilibrul în viață.

”Mi-a adus echilibrul, simțul măsurii, lucrăm, croim”, a mai zis Dan Pavel într-o emisiune TV.