Ce înseamnă, de fapt, dacă visezi că ai o fată. Este total neașteptat

Ce înseamnă, de fapt, dacă visezi că ai o fată

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când în vis îți apare o fetiţă sau o fată? Ei bine, atunci când visăm reținem un singur element care ne-a marcat. Simbolurile care se repetă sunt cele care ne pun, adesea, pe gânduri. Care este adevăratul motiv pentru care visăm acest lucru, aflați în paragrafele următoare.

Ce înseamnă când în vis îţi apare o fată?

Atunci când visezi o fetiță, oricare ar fi contextul sau înfăţişarea acesteia este un semn bun. O fiică în casă poate aduce bucurie, veselie, zâmbete şi fericire în inimile celor din jur.

„Atunci când visezi o fetiță înseamnă că vei avea parte de o foarte mare bucurie. De regulă, fetița din vis poate fi chiar simbolul unei femei, ea apărând ca și partea vulnerabilă a acesteia. De regulă, visul se reduce la faptul că avem un comportament mult prea copilăresc, prea capricios, exact ca al unei fetițe, chiar dacă avem poate în realitate o vârstă mult mai înaintată“, potrivit dictionarvise.com.

De altfel, visul ar putea reflecta partea ta feminină și faptul că-ți dorești, în subconștient, să fii privită ca o femeie în toată regula.

Totuși, atunci când visezi o fetiţă mică, cu siguranță ceva bun te aşteaptă: este posibil să fii avansat, să ai parte de o mărire de salariu sau de un post de lucru mai bun.

Dacă prezenta din vis este una malefică

Dacă în visul tău lucrurile nu se desfășoară, totuși, într-o manieră pozitivă, iar fiica ta este malefică aceasta reprezintă o manifestare a răului care există în tine și îți arată că trebuie să faci schimbări în viața ta: să scapi de obiceiurile proaste și să devii cea mai bună versiune a ta.

Dacă visezi o fată mică şi eşti femeie este semn că te simţi vulnerabilă în faţa celor mai puternici decât tine, sau poate faptul că nu reușești mereu să te comporți specific vârstei tale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI