Ce înseamnă dacă visezi că te cerți cu cineva. E de bine sau de rău în realitate?

Ce înseamnă dacă visezi că te cerți cu cineva. E de bine sau de rău în realitate?
Ce înseamnă dacă visezi că te cerți cu cineva. E de bine sau de rău în realitate?

Visele sunt proiecțiile imaginare care au loc în timpul somnului. Specialiștii susțin că acestea au legătură cu o stare de conflict din viața noastră. Pe de altă parte, superstițiile au dat diverse interpretări acestora. Ce înseamnă, de fapt, când visezi că te cerți cu cineva?

Ce înseamnă când visezi o ceartă

Visele au reprezentat dintotdeauna o enigmă. Mulți au fost de părere că acestea transmit inormații despre ceea ce urmează să se întâmple. Din această cauză au căutat semnificațiile acestora, încercând să deslușeasca misterul din viața lor.

Conform unor interpretări, o ceartă pe care o ai în vis reflectă o stare de conflict pe care o ai în viața reală. De asemenea, semnifică o stare de frustrare pe care o simți, din cauză că ești ignorat și ți se comite o nedreptate, scrie Libertateapentrufemei.ro

Cearta în vis poate să însemne și o luptă interioara pe care o duci cu tine însăți. Această frustrare poate veni ca urmare a unei situații în care ai comis o greșeală sau ca urmare a unei decizii pripite. Subconștientul ar fi responsabil de situația conflictuală, care se reflectă prin intermediul visului.

Visul în care te cerți cu cineva are o conotație diferită dacă, cei implicați în ceartă sunt persoanele apropiate ție. Astfel că, dacă visezi că te cerți cu o rudă apropiată, semnificația va fi una pozitivă. Înseamnă că vei găsi sprijin în acea persoană. În cazul în care apare o problemă conflictuală în viața ta reală.

Însă, dacă visezi că cel cu care te cerți este un coleg, atunci există posibilitatea ca un conflict sau o divergență să apară între voi și în realitate. Un astfel de vis trebuie privit ca un semnal de alarmă, asupra a ceea ce se poate întâmpla în viitorul apropiat între tine și cel care îți apare în vis.

Ce înseamnă când te cerți cu șeful în vis

Visul în care ai un conflict cu șeful și vă certați, denotă faptul că treci printr-o perioadă destul de tensionată. Vei avea de luat decizii, dar care te vor obliga la compromisuri. Această interpretare este valabilă și dacă cearta din vis are loc între tine și un superior,de orice natură. Fie polițist sau o persoană care ocupă o funcție oficială.

Dacă, însă, te cerți în vis cu o persoană necunoscută, iar chipul acesteia nu este evident înseamnă ca ai o temere legată de viitorul tău apropiat. Totodată că ești conștient că urmează schimbări în viața ta, însă, ți-e teamă de ce poate apărea. Nu știi ce turnură poate lua viața ta.

Atunci când visezi că ai parte de o ceartă cu partenerul de viață, înseamnă că între voi există niște lucruri care au rămas nelămurire și care necesită clarificare. Chiar dacă aparent lucrurile între voi sunt liniștite, undeva există o nemulțumire sufletească, iar aceasta necesită să fie lămurită. Visul este un indiciu că trebuie să stai mai mult de vorba cu partenerul tău, pentru a afla dacă și pe el îl nemulțumește ceva.

De-a lungul timpului toate visele au căpătat câte o însemnătate și semnificație, depinde mult, însă și de contextul în care au loc acestea.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI