Ce îi sperie pe Misty și pe Keo, după 10 ani de relație: „Atunci e panică totală și ne cam pierdem cu firea” EXCLUSIV VIDEO

Ce îi sperie pe Misty și pe Keo, după 10 ani de relație: „Atunci e panică totală și ne cam pierdem cu firea” EXCLUSIV VIDEO
Ce ii sperie pe Misty si pe Keo, dupa 10 ani de relatie Atunci e panica totala si ne cam pierdem cu firea EXCLUSIV VIDEO

Soliștii Keo și Misty sunt împreună de 10 ani, iar în urmă cu aproximativ 5 ani au devenit, pentru prima oară, părinți. Arya a devenit cea mai importantă persoană din viața lor și recunosc că panica își face simțită apariția ori de câte ori micuța întâmpină probleme de sănătate. Din grijă pentru ea, îndrăgostiții se cam pierd cu firea, după cum a povestit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, iubita lui Keo.

Misty: „Trebuie să existe comunicare, chimie, în primul rând”

Aflată la prima experiență ca mamă, artista a recunoscut că a fost cam posesivă în primii ani de viață ai Aryei, când i se părea că doar ea știe și poate să o îngrijească cel mai bine, între cele două creându-se o relație de dependență.

Între timp, lucrurile s-au mai schimbat, întrucât micuța Arya merge la grădiniță, iar artista a reușit să aibă câteva ore libere. Keo și Alexandra Pavel alias Misty își cunosc tabieturile, iar de când în viața lor a venit Arya au fost nevoiți să se adapteze la nevoile fiicei lor.

„Cred că suntem împreună de 10 ani. Nu cred că există un secret anume, dar cu siguranță trebuie să existe comunicare, chimie, în primul rând. Cele mai dificile momente de când suntem părinți sunt acelea când Arya se îmbolnăvește. Atunci e panică totală și ne cam pierdem cu firea amândoi. Dar până acum ne-am descurcat minunat”, a declarat, pentru Playtech Știri, Misty.

Misty: „Trebuie să mă impun cumva și să mă asculte”

Deși amândoi sunt topiți după Arya, cântăreața recunoaște că ea este cea care impune limite și că și-a asumat rolul de polițist rău acasă. Din această cauza, ajung să aibă discuții între ei:

„Viața de când sunt mămică s-a schimbat complet, e minunată, ca mamă sunt foarte implicată, foarte grijulie. Sunt bad cop (polițistul rău) pentru că am fost nevoită, altfel nimeni nu ar fi fost.

Și atunci trebuie să știe și ea anumite limite și atunci când e nevoie și întrece măsura și face prostioare normal că trebuie să mă impun cumva și să mă asculte. Eu sunt cea care o mai cert, sufăr pe urmă, dar asta e, copiii trebuie să știe și da și nu”, ne-a povestit iubita lui Keo.

Misty: „Practic, e ca și cum își cere iertare”

Misty și Keo au viziuni ușor diferite în ceea ce privește creșterea copilului.

„Avem mici discuții pentru că el o răsfață mult prea mult, nu-i rezistă, foarte rar și foarte greu face ceva ca să îl scoată și pe el din sărite, iar atunci când, nu știu, umblă la aparatură, sau ceva periculos, atunci se supără și el și o ceartă.

După două secunde după ce a certat-o, deja îi pare rău și se împacă cu ea, practic, e ca și cum își cere el iertare. Tot timpul îi spun: nu e ok, ori o cerți, ori nu o mai cerți și mă lași pe mine și gata”, ne-a relatat Misty una dintre situațiile în care ea nu este de acord cu comportamentul lui Keo.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Playtech.ro și pe