Ce îi reproșează cel mai des soția lui CRBL. Juratul de la Îmi Place Dansul, scene incredibile în platoul Kanal D

Ce îi reproșează cel mai des soția lui CRBL. Juratul de la Îmi Place Dansul, scene incredibile în platoul Kanal D
Soția lui CRBL îi reproșează că dă note prea mari la emisiunea Îmi Place Dansul

Soția lui CRBL îi reproșează că dă note mai mari decât ar merita concurenții de la emisiunea Îmi Place Dansul, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Fiica lui, în schimb, este de părere că tatăl ei este sincer atunci când jurizează și este de acord cu notele pe care le acordă.

Soția lui CRBL îi reproșează că dă note prea mari la emisiunea Îmi Place Dansul

CRBL a avut parte de o surpriză uriașă pe platoul de filmare al emisiunii Îmi Place Dansul. A fost vizitat de fiica și soția lui în culisele show-ului și a fost foarte fericit să le vadă. Întrebată ce părere are despre modul în care jurizează tatăl său, Alessia a răspuns: „Este un jurat bun. Este sincer!”

Soția lui CRBL nu este de aceeași părere. Femeia consideră că juratul de la Îmi Place Dansul este cam indulgent cu unii concurenți.

„I se potrivește mănușă rolul de jurat, este sincer, corect; deși dă uneori note mai mari decât dau eu de acasă, uitându-mă la televizor! Probabil pentru încurajare. Sunt uneori de acord cu el, alteori nu. Este dificil să jurizezi”, a spus Elena.

CRBL este jurat în emisiunea Îmi Place Dansul, difuzată de postul de televiziune Kanal D în fiecare duminică, de la ora 20:00. Înainte de acest proiect, el a participat la reality show-ul Asia Express, alături de bunul lui prieten, Oase. Cei doi au reușit să câștige marele premiu de 30.000 de euro, iar după emisiune au dezvăluit ce vor să facă cu banii.

„O să investesc banii în muzică. Am lansat acum piesa Ele vor, am filmat clipul în Dubai, filmat chiar de Oase. Pentru cei care nu ştiu, el e super pasionat de zona asta de video şi de montaj şi nu e pentru prima oară când colaborăm”, a declarat CRBL.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI