Ce îi promit ungurii lui Ludovic Orban. Mesajul important al premierului de la Budapesta

Ce îi promit ungurii lui Ludovic Orban. Mesajul important al premierului de la Budapesta
Promisiunea ungurilor către Ludovic Orban. Ce spune premierul de la Budapesta?

După ce ungurii au râs de asemănările dintre premierul României și cel al Ungariei, Viktor Orban a venit cu un mesaj spectaculos către proaspătul prim-ministru. Cum vede acesta evoluția discuțiilor dintre noi și ei?

Ungurii, promisiuni către Ludovic Orban

Premierul Ungariei a trimis o scrisoare de felicitare către Ludovic Orban pentru a-și trasmite sincera bucurie vizavi de noua titulatură pe care o deține, relatează MTI, informează Agerpres. „Pot să vă asigur că Ungaria este pregătită să coopereze cu noul guvern român în spiritul respectului reciproc şi al intereselor celor două naţiuni”, a declarat premierul ungar.

Potrivit declarației ce a fost trimise în cursul zilei de marți de către ofițerul de presă al șefului guvernuluide la Budapesta, Viktor Orban a dorit să informeze că vom „continua să lucrăm împreună într-un spirit constructiv pentru consolidarea legăturile ungaro-române şi pentru o Uniune Europeană de succes construită pe naţiuni puternice”.

 Ce îi promit ungurii lui Ludovic Orban? Iată ce scrisoare i-a trimis Viktor Orban premierului român
Ce îi promit ungurii lui Ludovic Orban? Iată ce scrisoare i-a trimis Viktor Orban premierului român

Pentru amatorii teoriei conspirației

Asemănările dintre premierul României și cel ungar atrag din nou atenția. Continuând cu aceeași nuanță comică, autorul articolului care este astăzi în prim-plan a scris la final că puterile obscure nu ne vor lăsa niciodată să aflăm adevărul, dar „ținem ochii deschiși” vizavi de similitudinile dintre V. Orban și L. Orban.

„În plus, tatăl lui Ludovic a fost de etnie maghiară, evident nu vrem să facem nicio aluzie, dar nu putem exclude, cu certitudine de sută la sută, că Ludovic Orban și Viktor Orban nu sunt una și aceeași persoană. Acest lucru ar schimba totul, e drept, și ar ridica anumite întrebări. „- dacă Orbán = Orban, atunci practic am recucerit Ardealul sau măcar suntem conduşi de aceeaşi persoană;
– tabăra Orbán numără câteva milioane de alegători, în timp ce Orbán/Orban e sprijinit potenţial de peste 10 milioane; dacă Orbán e într-adevăr acelaşi cu Orban, atunci cine joacă rolul celuilalt Orb/a/án atunci când amândoi trebuie să apară în public în acelaşi timp sau chiar unul lângă altul?
– care e adevăratul ORBÁ(A)N şi cine e sosia?”
(Sursa: index.hu)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI