Ce îi face Brigitte Sfăt lui Florin Pastramă constant. Ilie Năstase o să râdă copios când o să audă

Ce îi face Brigitte Sfăt lui Florin Pastramă constant. Ilie Năstase o să râdă copios când o să audă
Ce îi face Brigitte Sfăt lui Florin Pastramă constant. E legat de Ilie Năstase

Brigitte Pastramă nu poate da uitării traiul opulent din urmă cu trei ani, când era căsătorită cu fostul tenisment Ilie Năstase. Bruneta riscă să își destrame și acest mariaj fiindcă îl compartă constant pe actualul soț cu fostul.

Trecutul îi dă târcoale lui Brigitte. Vedeta îl compară constant pe Florin Pastramă cu Ilie Năstase

Brigitte a suferit și a plâns în căutarea unei rezolvări pentru căsnicia ei cu Ilie Năstase. Nimic nu a funcționat pentru vedetă, care întotdeauna s-a declarat nemulțumită de relația ei cu fostul tenismen. După o perioadă lungă în care s-a perpelit, în 2017 și-a pus răzbunarea în practică prin intermediul paginii sale de Facebook.

„Astăzi, 12 iulie, anunț oficial divorțul de Ilie. Nu pentru că m-a înșelat, pentru că m-am săturat de (…) fostei soții, de faptul că non-stop (….) îi cere lui Ilie tot felul de lucruri, de această dată, o mașină nouă”, nota bruneta atunci pe contul de socializare.

Și așa s-au dus cei opt ani de căsătorie, în care Brigitte a avut parte, pe lângă chinurile pe care le acuză, și de un trai de prințesă pe care abia îl conștientiza. Vacanțe, bijuterii, mașini, afaceri, oameni influenți, vizite impresionante. În cel mai recent episod al emisiunii ”Brigitte și Pastramă” de la Antena Stars, femeia și-a amintit cum erau sărbătorile pascale în familie.

„Am și eu frustrarea mea. Tot timpul îl aduce în discuție”

„N-am mai făcut pască de 11 ani şi o să vă şi argumentez de ce. Pentru că în căsnicia mea cu Ilie Năstase, timp de nouă ani de zile, am comandat de la cel mai scump şi cel mai de fiţe laborator prăjituri, cozonac, pască. Nu mă lăsa să fac. Dar acum am zis că dacă tot mi-am cumpărat la reducere robotul acela de bucătărie o să fac şi cozonac, şi pască”, a declarat Brigitte.

Soțul Pastramă i-a replicat că a stat cu Ilie doar pentru bani. Dacă nu era suficient, Brigitte a continuat prin a-i explica sentimentele puternice care au fost între ea și Ilie, fapt ce l-a supărat.

„Tot timpul Brigitte mă compară cu domnul Ilie. Păi stai, mă, Brigitte, ce ţi-a dat ţie domnul Ilie: două ceasuri, două genţi şi datorii. Am şi eu frustrarea mea, tot timpul îl aduce în discuţie”, a spus Florin Pastramă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI