27 apr. 2023 | 19:00

Ce i-au spus cei de la bancă lui Jean Paler după ce actorul a rămas fără bani în cont. Hoţul a cheltuit tot la o casă de pariuri (Exclusiv)

Monden
Ce i-au spus cei de la bancă lui Jean Paler după ce actorul a rămas fără bani în cont. Hoţul a cheltuit tot la o casă de pariuri (Exclusiv)
Jean Paler a ramas fara banii de pe card

Ce i-au spus cei de la bancă lui Jean Paler după ce actorul a rămas fără bani în cont. Actorul Jean Paler, de 70 de ani, a fost victima hoților cibernetici. Banii din pensia rușinoasă pe care o primește au fost jucați de un răufăcător la o casă depariuri.

Ce i-a transmis banca lui Jean Paler după ce cardul i-a fost folosit pentru o tranzacție la jocuri de noroc. „Sunt într-o situație disperată…”

Jean Paler are o pensie de doar 1.500 de lei după o viață închinată scenei. Îndrăgitul actor a suferit un șoc după ce a constatat că modestele lui economii strânse pe card, 1.000 de lei, au dispărut.

Banii au fost cheltuiți de cineva la o casă de pariuri. Astfel, Jean Paler a spus ce a pățit pe pagina socială, după ce a constatat că a rămas lefter.

Mesajul lui Jean Paler

„Dragi prieteni, sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător.

Pur și simplu îmi verificam aplicația mobilă la banca BRD Groupe Societe Generale, unde am un cont deschis, și mi-au apărut acum aceste tranzacții făcute. Să îmi fi fost oare spart contul? Eu nu am făcut nicio tranzacție online, în ultimele zile, nu mi-am pus datele cardului pe nicio platformă și nu le-am oferit nimănui. Este inadmisibil așa ceva!!! Nu mai pot avea liniște până nu aflu ce s-a întâmplat”, a scris Jean Paler pe Facebook.

Actorul s-a adresat băncii la care avea cardul

A doua zi, actorul s-a adresat băncii pentru vedea ce este de făcut. Banca i-a transmis ce să facă și l-a înștiințat că este posibil să nu își mai recupereze banii.

„Am sunat acum la București, la BRD, după ce ieri mi-au spart contul BRD și mi-au golit cardul, 10 milioane de lei vechi, că nu aveam prea mulți.

Mi-au blocat cardul și a făcut un formular doamna cu care am vorbit, în care eu nu recunosc tranzacțiile! Va intra în discuție la departamentul de securitate al băncii și numai dacă am noroc s-ar putea sa recuperez banii, lucru care, zic ei, că nu se știe.

Jean Paler are șanse mici să își recupereze banii

Durează tot între 2 și 35 de zile lucrătoare. Sistemul lor de securitate merge foarte prost! Șanse, ca să-mi recuperez banii, sunt minime! Tranzacțiile sunt către o firmă de jocuri de noroc, de pariuri, dar nu se poate lua legătura cu ei.

Am tot încercat și nu ai cum să dai de ei, e totul online. N-am închis un ochi, azi-noapte, de supărare. Este cardul pe care, de fapt, eu primesc pensia, erau banii mei de pensie, acolo”, a spus Jean Paler, potrivit Impact.ro.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
O nouă rută pentru vacanțele în Grecia. Se dă startul unui proiect de amploare
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Statul pune limită! Lege nouă pentru case şi apartamente. Cum vor plăti bani românii
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro