Ce va face Viorica Dăncilă, după eșecul de la alegerile prezidențiale. Tocmai a făcut anunțul

Ce va face Viorica Dăncilă, după eșecul de la alegerile prezidențiale. Tocmai a făcut anunțul
Viorica Dăncilă nu își dă demisia după rezultatul rușinos de la alegerile prezidențiale

Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidențiale cu un scor zdrobitor, dar anunță că nu își va da demisia din funcția de președinte al PSD. După ce a fost anunțat rezultatul alegerilor, Dăncilă a ținut un discurs ieșit din comun, prezentând înfrângerea ca pe o victorie.

Viorica Dăncilă nu își dă demisia după rezultatul rușinos de la alegerile prezidențiale

„De mâine încolo intrăm în viaţa normală. O să organizăm un Comitet Executiv Naţional săptămâna aceasta, vom analiza rezultatele pe fiecare judeţ în parte, vom face o analiză foarte bine argumentată şi pe urmă vom lua decizii împreună în Comitetul Executiv Naţional”, a declarat Viorica Dăncilă pentru Antena 3.

Președintele PSD a anunțat că nu are de gând să demisioneze de la conducerea partidului, chiar dacă este tot mai criticată în interiorul formațiunii politice.

Viorica Dăncilă umilește din nou diaspora

„Trebuie să luăm în calcul un lucru: să nu uităm că Viorica Dăncilă a preluat un partid la 22%, care pe urmă a scăzut la 17% după alegerile europarlamentare şi totuşi am intrat în turul doi. Nu ne dădea nimeni această şansă. (…) Având în vedere de la nivelul la care am pornit şi unde am adus partidul, eu consider că am făcut tot ceea ce a fost posibil pentru partid. În altă ordine de idei, cred că atunci când facem o analiză a voturilor, a rezultatelor, trebuie să plecăm de la organizaţiile judeţene, pentru că trebuie să pornim de jos în sus.

Nu pot să spun: ‘Eu trebuie să plec, dar o organizaţie care a luat 15% nu are nicio vină’. Trebuie să vedem ce s-a întâmplat în fiecare organizaţie în parte (…). Eu ştiu că mulţi vor să plec eu, dar de data aceasta nu am să fac acest lucru, pentru că eu consider că partidul este mai important şi consolidarea noastră pentru alegerile locale şi parlamentare mult mai importantă decât lupta politică din interiorul partidului”, a mai spus Dăncilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI