Ce i-ar fi promis Gigi Becali Anamariei Prodan, de fapt. S-a aflat acum mărul discordiei

de: Stan Nicu
31 01. 2021

S-a aflat ce i-ar fi promis Gigi Becali Anamariei Prodan, de fapt. Acesta ar fi acum mărul discordiei. Despre ce este vorba, citiți un pic mai jos.

De ce a luat foc Anamaria Prodan în scandalul cu Gigi Becali. Ce îi promisese acesta

Gigi Becali i-ar fi promis Anamariei Prodan ceva, acesta fiind, de fapt mărul discordiei.

Gigi Becali și Anamaria Prodan s-au certat după ce Giovanni Becali s-a implicat în transferul lui Dennis Man, 22 de ani, de la FCSB la clubul din seria A, Parma. Chiar și așa, soția lui laurențiuy Reghecampf susține că primește o sumă impresionată în urma transferului.

Giovanni Becali a fost decisiv în transferul lui Dennis Man

Chiar dacă patronul FCSB susține că Giovanni Becali a fost decisiv în transferul lui Dennis Man în Seria A, Anamaria Prodan spune că va primi și ea o sumă importantă drept comision.

Eu sunt mulțumită și mândră de tot ce am făcut la acest transfer. Nimeni nu poate să-mi ia asta. Dennis a fost presat, a fost pus să rezilieze contractul cu mine. Gigi i-a zis că i-ar plăti el pagubele, dacă pierde procesul cu mine. El și părintele lui au fost forțați să semneze. Asta se întâmplă doar la Steaua.

Anamaria Prodan spune că ea a făcut totul, nu Giovanni Becali

Eu am făcut totul, nu Giovanni. În schimb, așa cum e normal și frumos, Gigi a zis: Ai 500.000 de euro de la mine pentru transferul ăsta!. Au fost martori, aveam prieteni din fotbal care auzeau. Spunea Tată, 500.000 de euro sunt pentru Anamaria Prodan Reghecampf. În continuu spunea”, a spus Anamaria Prodan la Look Sport.

Pe de altă parte, după ce Anamaria Prodan a declarat despre Gigi Becali și Giovani Becali că ar fi niște șobolănei dubioși și murdari, printre multe altele, latifundiarul din Pipera a luat măsuri dure.

Gigi Becali și-a pus jucătorii să rupă contractele cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a avut contacte cu jucătorii FCSB până ieri! De astăzi nu mai are! Eu am dat directivă, gata! După jignirile de ieri, ne facem de râs! Ea m-a jignit pe mine! Eu comand, ei execută!

Eu sunt Becali, așa se face la mine, se știe! La FCSB: Faci Ce Spune Becali! Dacă ea e certată cu mine, ce să mai caute oameni de-ai ei la mine în casă? Eu sunt dictator! Le-am zis și ei execută”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Cine sunt jucătorii care renunță la Anamaria Prodan

Jucătorii reprezentați de impresara Anamaria Prodan care joacă la FCSB sunt Iulian Cristea, Darius Olaru, Ionuț Panțîru, Lucian Filip și Andrei Vlad. Acești fotbaliștii sunt obligați să rupă contractul cu aceasta, dacă vor să aibă o relație bună cu patronul FCSB, Gigi Becali.