Bianca Drăgușanu și Florin Salam, împreună în oraș. Este clar, vedeta suferă

Bianca Drăgușanu și Florin Salam, împreună în oraș. Este clar, vedeta suferă
Bianca Drăgușanu încă suferă după Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, se pare că nu și-a revenit după despărțirea cu scandal de Alex Bodi. Chiar dacă suntem în perioada Sărbătorilor de iarnă, diva se pare că suferă, iar asta s-a văzut și postările sale. Până acum ni s-ar fi părut imposibil ca Bianca Drăgușanu să stea la masă cu Florin Salam, de exemplu. Dar imposibilul s-a întâmplat, iar diva a postat pe Instagram și dovada acestei întâlniri.

Bianca Drăgușanu încă suferă după Alex Bodi

În perioada asta a Sărbătorilor de iarnă, și mai ales de Crăciun, majoritatea ne petrecem aceste zile alături de familie. Numai că, așa cum ne-a obișnuit în ultima perioadă, Bianca Drăgușanu șochează încă odată audiența.

Te-ai fi așteptat să publice poze sau filmulețe alături de fiica sa, de familie și de cei dragi. Internetul a fost luat pe sus când diva Bianca Drăgușanu a postat un clip în care are loc întâlnirea de gradul trei între Florin Salam, soția acestuia și, da, ați ghicit, Bianca Drăgușanu. Dacă ăsta a fost primul șoc, a urmat și altul, și mai dur. Clipul a fost postat de divă pe Instagram, iar reacțiile au fost pe măsură.

La un moment dat celebrul manelist, Florin Salam începe să-i cânte Biancăi Drăgușanu, vizibil afectată de ultimele evenimente, de jale, și nu oricum, ci la ureche, iar versurile sunt cât se poate de elocvente:

”Dar mă doare inima, când mă gândesc la cineva/ Și arde cămășa pe mine că se gândește la mine/ Nu contează banii mei, știi că mor de ochii tăi/ Mor de ochii tăi, prințesa mea, iubirea mea/ Mi-aș da viața pentru tine, m-am obișnuit cu tine/ Să nu mă lași singur pe lume/ Te-aș ruga nevasta mea, știi că tu ești viața mea, fără tine nu pot sta”, sunt câteva dintre versurile cântate de Florin Salam.

Vedeta este încă în șoc

Scandalul din jurul despărțirii blondei Bianca Drăgușanu de Alex Bodi se pare că încă o afectează, mai ales după ce în spațiul public apăreau și celebrele poze cu ea bătută și vânătă, dusă pe brațe de fostul soț. Unde mai pui că, mai nou, Alex Bodi a anunțat o posibilă căsătorie cu noua sa parteneră, Daria Radionova.

Anunțul, mai voalat, a venit pe Instagram, chiar zilele acestea, iar vestea s-ar putea să o fi dat peste cap. Cu toate astea, Bianca vorbea recent, la Antena Stars, că ar fi fericită și împlinită, numai că ultima postare, cu Florin Salam cântând de jale, contrazice afrimațiile următoare:

”Cred că eu deja am tot ce îmi doresc. Cred că sunt un om împlinit și fericit. Și fiind un om fericit, nu-mi doresc decât înțelepciune ca să mă pot bucura de tot ceea ce mi-a dat Dumnezeu. Înțelepciune, sănătate, că restul mi le procur eu.

Oricum eu îmi fac cele mai frumoase cadouri. Genți, pantofi, o mașină nouă, că eu în fiecare an îmi schimb mașina. Trebuie să am timp liber și zborurile deschise ca să mă duc să mi le cumpăr”, a spus Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI