29 mart. 2024 | 10:32

Ce i-a spus Mirel tatălui său în închisoare. Declaraţia criminalului din Timişoara l-a înspăimântat pe bărbat: „Suntem terorizaţi”

Social
Ce i-a spus Mirel tatălui său în închisoare. Declaraţia criminalului din Timişoara l-a înspăimântat pe bărbat:
Ce i-ar fi spus Mirel Dragomir tatălui său despre crima împotriva Andreei Morega. Tânăra de 21 de ani a fost înmormântată joi, 29 martie.

Ce i-ar fi spus Mirel Dragomir tatălui său, joi, 28 martie 2024, când a fost vizitat în arest de familie. În aceeași zi, victima Andreea Morega a fost condusă pe ultimul drum. Bărbatul este înspăimântat de evenimente. „Suntem terorizaţi, suntem nenorociți!”, le-a spus jurnaliștilor.

Mirel Dragomir, vizitat de familie în ziua înmormântării victimei lui

Joi, 28 martie 2024, în spațiul public au circulat imagini dureroase de la înmormântarea Andreei Morega, tânăra de 21 de ani, studentă la Medicină în Timișoara. Autorul crimei, fratele prietenei sale, se află în prezent în arest, fiind acuzat de uciderea victimei cu zeci de lovituri de cuțit la nivelul gâtului.

În ziua în care Andreea Morega a fost condusă pe ultimul drum, părinții lui Mirel Dragomir, cel acuzat de crimă, au mers să-și viziteze copilul. Fapta tânărului a șocat întreaga comunitate, inclusiv mediul academic, el fiind evaluat drept un bun student, care niciodată nu a deranjat pe nimeni.

Ce i-ar fi spus Mirel Dragomir tatălui său despre crima împotriva Andreei Morega

„Nu știu ce am făcut și de ce am făcut, dar îmi pare rău de fată. Nu-mi pare rău că sunt aici (la închisoare – n.r.), dar mă doare sufletul”, i-ar fi spus Mirel Dragomir tatălui său.

În arest, tânărul a fost vizitat atât de tatăl său, cât și de mama și sora lui. A vorbit cu fiecare, pe rând, mai puțin cu mama lui, care nu a fost la vorbitor. Familia lui Mirel Dragomir este, la rândul său, în șoc în urma gestului făcut de acesta. Nimeni nu s-ar fi așteptat să îl vadă într-o astfel de ipostază.

Declarația tatălui lui Mirel Dragomir: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”

Tatăl lui Mirel Dragomir le-a declarat jurnaliștilor, după vizita fiului său, că se gândește la părinții îndoliați ai Andreei Morega, care încă nu-și revin din șoc. Mama tinerei de 21 de ani este pe perfuzii încă din ziua în care a aflat despre stingerea din viață a fiicei sale.

Bărbatul a declarat, cu ochii în lacrimi, că nu poate accepta ideea că băiatul lui a comis o astfel de crimă. Tatăl lui Mirel Dragomir a mărturisit că nu-l poate privi în ochi să-i spună ceva.

„Nu pot! Suntem terorizaţi, suntem nenorociţi. Am muncit o viaţă întreagă să fie bine copiii, să aibă tot ce le trebuie. Şi au avut. Nu ştiu ce a fost”, a declarat tatăl lui Mirel Dragomir, potrivit informațiilor publicate de Observator.

Cum se simte sora lui Mirel Dragomir, cea care a găsit victima moartă

În ceea ce o privește pe sora lui Mirel Dragomir, aceasta se află în stare de șoc. Ziua în care a găsit-o pe prietena ei, Andreea Morega, în pat, fără suflare, într-o baltă de sânge îi va rămâne în memorie toată viața. Rânăra nu poate să uite momentul tragic.

Mirel Dragomir a omorât-o pe Andreea Morega cu zeci de lovituri de cuțit. A spus procurorilor că a folosit două cuțite, fiindcă unul dintre ele s-a rupt în timpul înjunghierilor. Oamenii legii spun că fapta ar fi putut fi premeditată. Dacă este declarat vinovat, tânărul riscă 25 de ani de închisoare.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Capital.ro
Locuri de grătar de 1 mai 2024. Aici poţi face grătar fără să primeşti amendă!
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro