Ce i-a spus Cătălin Moroșanu soției sale, la ureche, în momentul în care a revenit în țară. Momentul neștiut de pe aeroport

Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor, din cauza unei accidentări la genunchi. Sportivul a ajuns acasă în România și a dezvăluit ce i-a spus soției când a văzut-o prima oară la întoarcere.

Moroșanu are o familie superbă și este un familist convins. El a venit la Teo Show și a făcut dezvăluiri despre ce i-a spus soției sale când a venit de la Survivor.

Cătălin Moroșanu a  vorbit și despre experiența lui la Survivor, spunând că nu a fost neapărat greu din punct de vedere al alimentației, ci a fost vorba despre oameni.

„Eu îi spun Gălă, de la numele ei de familie, Gălățeanu. I-am spus: mamă, ce frumoasă ești! Mi s-a părut cea mai frumoasă femeie din lume! Am fost cel mai fericit când mi-am revăzut soția.

Am realizat că greșeam foarte mult și în fața ei. N-a fost niciodată vorba de alimentație, era vorba de oameni. La un moment dat, s-au dat toate măștile jos. Când vedeai caracterul unora din camp, nu îmi mai venea să susțin… Dacă vezi că un om e îndoielnic, tu te mai duci să îl mai pupi? Îmi venea să plec acasă, am spus asta, dar nu hotărâm noi.

Mă bucur din toată inima că sunt acasă, mi-a dat Dumnezeu un semn.

Cel mai greu a fost să locuiești cu oamenii. Când stăteam în zilele alea libere, o luasem razna. Dintre toate emisiunile la care am participat, a fost cea mai grea. Acum îi înțeleg pe cei care stau în pușcărie. M-am dus chitit să slăbesc ca să fiu bun pe traseu, nu te mai ținea suflul.

M-am îngrășat cinci kilograme, pentru că am băgat de când am venit…”, a spus Moroșanu.

Ce crede Moroșanu despre colegii de la Survivor

Sportivul și-a caracterizat foștii colegi, spunând despre Alexandra Stan că este „o fată inteligentă”, iar despre Majda, „o fată de un caracter foarte fain”.

„Alexandra Stan este o fată inteligentă.

Cosmin Stanciu este un om disciplinat, din toate punctele de vedere. Culiță Sterp… nu știu cum să îl caracterizez. De fiecare dată, când erau anumite conflicte, mereu intervenea. E genul de ardelean. Diplomat. Jador… n-ai cum să nu îl iubești pe Jador, dintre toți băieții, cu el m-am înțeles cel mai bine. Este un om foarte bun la suflet. Pe traseu a rupt.

Majda este o fată de un caracter foarte fain. O femeie foarte faină. Roxana Nemeș este o fată foarte faină, perseverentă, și-a dorit foarte mult să meargă mai departe, a fost o surpriză foarte frumoasă, luptătoare. Simona Hapciuc… cu ea m-am înțeles foarte bine. Își dorea să lupte pentru Dumi, mi-a plăcut că este o femeie foarte asumată. Zanni e un om duplicitar. Ana Porgras… mi-a plăcut foarte mult de fata asta. Este foarte disciplinată. Era tanc când intra pe traseu.

Sebi… ce să spun despre el. Eu cred că pentru el cuvântul frustrare este cuvântul perfect. Este bun pe traseu, dar trăiește cu anumite frustrări pe care le-a avut în viață. Este un băiat foarte inteligent. Andreea Antonescu are un caracter frumos, a scris istorie, o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Tot respectul pentru această femeie! Elena Marin este o femeie educată, vreau să îi felicit și pe părinții ei. Sper din toată inima să ajungă în finală. Acum cum am văzut-o ultima oară… m-am speriat”, a spus fostul Faimos de la Survivor Romania 2021.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI