Ce i-a făcut Dan Negru lui Denise Rifai. Vedeta de la Kanal D a povestit tot

Ce i-a făcut Dan Negru lui Denise Rifai. Vedeta de la Kanal D a povestit tot
Denise Rifai incomodată de invitatul Dan Negru

După ce a cunoscut succesul, ca moderator la Realitatea TV, Denise Rifai face rating în noua postură. De ceva vreme este gaza uneei rețete de succes, internaționale, la Kanal D. Show-ul intitulat ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a devenit o emisiune de succes, iar invitații sunt din toate domeniile. Printre ultimii invitați, Dan Negru s-a dovedit a fi unul din cei mai incomozi de până acum, lucru recunoscut de altfel de realizatoarea emisiunii.

Denise Rifai incomodată de invitatul Dan Negru

Nonconvețională, colerică, dură, cam așa a fost catalogată Denise Rifai, pe vremea când cunoștea succesul la Realitatea TV. După șocul anunțului că părăsește pupitrul care a consacrat-o, Denis Rifai a revenit, dar într-o altă formulă și la alt canal tv.

Kanal D i-a propus un format deja recunoscut pe plan internațional, devenind o adevărată provocare pentru moderatoare. Astfel că, încă de la finalul lui 2020 apare pe sticlă, la Kanal D în noul show.

Printre ultimii invitați ai moderatoarei s-a numărat și Regele revelioanelor, Dan Negru, la fel de noncoformist și spontan, cum îl știm. Numai că, în timpul emisiunii, Dan Negru a făcut câteva lucruri care au pus-o într-o postură ingrată pe Denis Rifai.

Au existat momente de adevărată tensiune, mai ales când Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic să vorbească despre succes. Un alt moment ciudat a fost când Negru l-a sunat și pe Ovidiu Cuncea.  „Nu sunteți un invitat foarte confortabil, domnule Negru”, i-a spus la un moment dat Denise Rifai invitatului ei, iar urrmătorul gest a fost să o ia de după umeri.

Invitați controversați  în platoul Kanal D

Încă de la prima ediție Denis Rifai a avut parte de invitați de marcă din spațiul public românesc. Mulțti dintre ei controversați, și cu multe secrete în buzunare, i-au teecut pragul emisiunii. Formatul emisiunii îi pune pe invitați în fața unui nmăr de 40 de întrebări, unele indiscrete, altele directe, iar aceștia au la dispoziție minim 2 minute să răspundă. Majoritatea întrebărilor, în funcție de invitat, vin din domeniul în care activează, și multe din viața personală.

Printre cei mai controversați invitați, aminitm aici de Ion Cristoiu, Adrian Năstase, Cristi Borcea, Anamaria Prodan Reghecampf. Și Teo Trandafir, precum Irinel Columbeanu au fost în platoul emisiunii moderate de Denise Rifai. Emisiunea debuta în 6 octombrie, anul trecut, iar Denise Rifai spunea despre ea:

„Misiunea mea de jurnalist este aceea de a afla adevărul de la invitaţii mei; aşadar, îmi doresc să fac lumină într-o serie de aspecte din viaţa profesională sau personală a invitaţilor mei, astfel încât publicul să îşi contureze o imagine cât mai aproape de realitate asupra celor invitaţi în platoul emisiunii.”

Emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” este difuzată o dată pe săptămână, marți seara, de la orele 22.30, numai la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI