Ce greutăți întâmpină Olimpia Melinte din ”Vlad”, de când a devenit mămică. A decis să spună tot

Ce greutăți întâmpină Olimpia Melinte din ”Vlad”, de când a devenit mămică. A decis să spună tot
Cce greutăți întâmpină Olimpia Melinte de când a devenit mamă? Actrița din serialul 'Vlad' le-a mărturisit fanilor

Olimpia Melinte a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu puțin timp. Care sunt greutățile pe care le-a întâmpinat de atunci? Cunoscuta actriță din serialul ‘Vlad’ a decis să împărtășească experiențele sale cu internauții.

Olimpia Melinte le-a împărtășit fanilor greutățile sale de când a devenit mămică

Olimpia Melinte a devenit mamă pentru a doua oară în această toamnă. Vedeta în vârstă de 34 de ani se întoarce totuși pe platourile de filmare în rolul Elizei din ultimul sezon al serialului „Vlad”.

Celebra vedetă a povestit care sunt greutățile pe care le întâmpină, cum este noua viață cu doi copii și cum reușește să-și onoreze angajamentele chiar dacă acasă are o fetițe de doar trei luni.

Întrebată dacă își mai dorește un copil, roșcata a susținut că nu spune nu acestei experiențe, dar momentan este foarte bună formula de patru în care se află familia. De asemenea, aceasta a mai subliniat că Ingrid a fost un copil foarte dorit, mai cu seamă că a apărut în viața ei la câțiva ani buni după Sasha, băiețelul actriței.

Rolul de mamă de fată a surprins-o destul de mult pe vedeta care a mărturisit că dragostea este cu siguranță la fel de mare și puternică, dar se simte altfel: „De multe ori când o privesc mă văd pe mine mică și parcă îi înțeleg altfel nevoile.”

Ce ar vrea să se întâmple în perioada următoare?

Olimpia a declarat că timpul pentru ea este timpul pe care îl petrece cu Ingrid, dar printre picături reușește să facă sport și desigur să își respecte filmările sau repetițiile pentru ultimul sezon al proiectului în care este implicată.

Ea recunoaște că de mare ajutor mai ales în această perioadă foarte plină este soacra sa care are grijă ca totul să fie în ordine pentru toți membri familiei. Cea din urmă a subliniat că o dorință arzătoare în următoarea perioadă a anului este să aibă nopți mai liniștite cu micuța sa, conform click.ro.

„Am filmat și în țară și în străinătate și diferența de abordare este enormă; în afară sunt mult mai deschiși să vin cu copilul pe platou și chiar îmi ofereau ajutor pentru el, la noi am avut parte de comentarii răutăcioase.

Nu prea știm să le susținem pe mame, în continuare actrițele se feresc să facă pasul ăsta, tocmai pentru că știu prea bine cum gândește lumea. Ca și în alte rânduri, eu am ales să merg pe drumul meu și să-mi trăiesc viața după propriile principii”
Olimpia Melinte (Sursa: Films in Frame)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI