Ce gest minunat a făcut Adelina Pestrițu. Îți vei schimba radical părerea despre ea

Ce gest minunat a făcut Adelina Pestrițu. Îți vei schimba radical părerea despre ea
Gest minunat făcut de Adelina Pestrițu

„Genul acesta de postări îmi plac”, „Bravo!”, „Felicitări pentru tot ceea ce faci”, au fost reacțiile fanilor în urma celei mai recente postări făcute de Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare. Gestul divei a topit inimile audienței.

Adelina Pestrițu, gest caritabil

Adelina Pestrițu este unul dintre influencerii din Instagramul românesc. Are peste 1 milion de fani. „Sunt foarte onorată că fanii mă urmăresc zi de zi și sunt încântată că ei vin în număr cât mai mare zilnic și, evident, îmi doresc de fiecare dată să le prezint o parte din viața mea personală și dacă ei își doresc ceva anume, le arăt. Și uite așa suntem o comunitate de peste 2 milioane de oameni. Într-adevăr, petrec foarte mult timp pe Instagram și, din păcate, nu reușesc să răspund celor câteva sute de mesaje pe care le primesc zilnic, dar încerc pe cât posibil să fac față. Merită tot timpul meu și toată dragostea. O zi din viața mea decurge firesc.

Mă trezesc și bineînțeles că primele ore din zi sunt dedicate fetiței mele, Zeni, îi dau să mănânce, o schimb, o plimb, ies cu ea, după care îmi fac un program foarte bine stabilit. Programul meu diferă de la zi la zi. Am întâlniri, ședințe foto, invitații de onorat și trebuie să fac față tuturor cerințelor, dar în aceeași măsură să fiu prezentă în viața soțului meu”, declara vedeta într-un interviu pentru Observator (Antena 1).

Printre toate acestea, își face loc în program și pentru fapte bune. Câteva dintre ele sunt afișate și pe rețelele sale de socializare, cu scopul de a găsi donatori pentru cauzele susținute. Cel mai recent, Adelina a plecat la Milano pentru a însoții membrii unei asociații care trasportau patru copii pentru a fi operați în străinătate.

Apelul său: „Vă rog să continuați să donați” 

„In drum spre Milano. Nu pentru o sesiune de cumparaturi, nici pentru MFW, ci in cadrul unui zbor special in care ii insotesc pe cei de la @asociatia.blondie si cei 4 copilasi care urmeaza sa fie operati, alaturi de mamele lor. Cu noi este si Dl.Dr. Cirstoveanu si alte cateva cadre medicale, care vor oferi asistenta pe durata zborului. 🧑🏻‍⚕️ Totul a fost posibil cu bunatatea oamenilor, care au donat pentru aceasta desfasurare de forte. Care credeti-ma pe cuvant, nu este deloc usoara. Va rog sa continuati sa donati si sa va rugati pentru micuti.

RO37 INGB 0000 9999 0909 6711 – LEI
RO34 INGB 0000 9999 0909 6765 – EURO
Deschise la ING Bank – sucursala Obregia
Asociatia Blondie – Imparte pentru alta parte
Banca: INGB CENTRALA
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB
C.U.I. 40914732
Revolut: +40 757 494 293
♥️ Mai multe imagini regasiti pe Instastory.
Felicitari Asociatiei Blondie pentru minunile pe care le fac”, a notat vedeta pe contul de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI