Ce găsesc clienții când merg în magazinele Lidl România. Toți se vor amuza

Ce găsesc clienții când merg în magazinele Lidl România. Toți se vor amuza
Mesajul amuzant de la rafturile Lidl. Clienții au râs în hohote

Lidl a reușit de-a lungul anilor să ajungă la inimile oamenilor. Mulți dintre români își fac exclusiv cumpărăturile din acest supermarket. Iată că cei care au trecut recent pe acolo au avut parte și o porție de râs. Ce mesaj le-a atas atenția tuturor din magazine?

Lidl, mesaj amuzant pentru clienți: românii au râs cu poftă

Mulți români sunt extrem de mulțumiți de prețurile și de ofertele pe care le regăsesc la rafturile Lidl. Majoritatea dintre ei se aprovizionează doar de la acest supermarket, iar pentru a-i răsplăti pe clienți, retailer-ul a venit cu o surpriză. Lanțul de magazine a adus în atenția lor o ofertă la banane, dar nu orice ofertă.

Mai exact, este vorba despre un mesaj special care pe unii i-a înduioșat, iar pe alții i-a făcut să zâmbească până la urechi. E clar că anunțul și-a făcut treaba pentru că a atras atenția. Îndemnul extrem de original și amuzant a devenit viral pe rețelele de socializare.

Maniera originală prin care magazinul și-a promovat fructele la ofertă a rămas în atenția cumpărătorilor. Concret, supermarket-ul a atașat în dreptul raionului cu banane îndemnul către clienți de a nu cumpăra o singură bucată, ci măcar două pentru a-și ține de urât.

„Am venit la Lidl și vreau să vă spun o vorbă mare: „Luați-ne în perechi, dar nu ne luați perechea! Singurătatea ne distruge!”, a spus amuzat tânărul care s-a filamt recent în retailer și a postat video-ul cu oferta care a strâns aprecierea a 5.000 de oaeni în doar câteva ore.

Alte surprize de la raft

Cei care se gândesc la noi achiziții trebuie să știe de oferta setului de tastatură și mouse Rapoo X3500, ambele wireless. Pachetul costă acum 129 de lei, iar conectarea la calculator se face prin intermediul unor receivere de 2.4 GHz. Dacă ți s-a golit frigiderul, există o soluție și pentru asta.

Clienții acestui retailer au acum la dispoziție reduceri la preparate tradiționale românești. De exemplu: 100 de grame de muşchi file de porc de la „Cămara noatră” costă mai puţin cu 28 la sută. Smântâna din lapte de bivoliță cu 25 la sută grăsime costă 2.99 de lei, iar caserola de 250 de grame de roșii cherry poate fi cumpărată cu 2.99 de lei.

Mai mult decât atât, există și alte beneficii disponibile în noul catalog pentru clienții fideli care dispun de cardul LIDL PLUS.  Lidl este un retailer de tip discount fondat în Germania ce deține peste 10.000 de magazine la nivel internațional în: Germania, Franța, Austria, Belgia, precum și în alte țări din Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Nord și Europa de Est.