Ce flori să nu iei la prima întâlnire și ce ar trebui să alegi în funcție de fata cu care te vezi

Ce flori să nu iei la prima întâlnire și ce ar trebui să alegi în funcție de fata cu care te vezi
ce flori sa nu iei la prima întalnire

Se știe că femeile adoră florile și se simt speciale atunci când primesc mici atenții din partea bărbaților. Asta, de multe ori, arată faptul că domnii au făcut un efort pentru a le impresiona. Gestul în sine are conotație romantică.  La prima întâlnire, dacă fata deja te simpatizează, florile îi vor arăta că sentimentul este reciproc și îi va oferi încredere.

Ce flori sa iei la prima întâlnire?

Gestul trebuie să existe atunci când deja există o atracție și întâlnirea este pentru a intensifica sentimentele. Este o declarație de afecțiune. În alt context, poate fi interpretat ca fiind deplasat.

Luând în calcul prima variantă, dilema bărbaților apare la alegerea florilor perfecte pentru persoana îndrăgită.

Bărbații trebuie sa ia în calcul faptul că o floare are și un simbol. Din acest motiv este important să se aleagă cu grijă. Astfel, la prima întâlnire te poți prezenta cu flori de sezon.

Alege să mergi cu un buchet simplu și nu foarte sofisticat, în schimbul unui singur fir (de trandafir). O singură floare indică un gest mai personal, iar daca nu vrei sa fie de la început, evită-l.

Ce flori sa nu iei la prima întâlnire?

Evită trandafirii roșii și albi

Culoarea roșu arată pasiunea, iubirea, senzualitatea. Iar prima întâlnire ar trebui să fie un moment de cunoaștere reciprocă. Poți păstra trandafirii roșii pentru momentul în care simți cu adevărat iubirea. Nici trandafirii albi nu se potrivesc, ei simbolizează puritatea și castitatea și sunt întâlniți în buchetele mireselor.

Fără orhidee la prima întâlnire

Orhideele sunt flori frumoase, delicate, dar sunt asociate cu fertilitatea și sexualitatea. Arată, de asemenea, rafinamentul și misterul, dar pentru prima întâlnire nu sunt tocmai potrivite. În funcție de culoare, pot transmite mesaje diferite. Dar ca să nu complici lucrurile, evită-le.

Cu sau fără cale?

Nu sunt flori întâlnite foarte des, dar sunt flori elegante și impresionante. Sunt alese de multe dintre mirese pentru că se consideră că aduc noroc în căsnicie. Deci este deja evident faptul că nu au ce căuta la prima întâlnire.

Ghivece cu flori

Din categoria florilor nepotrivite la prima întâlnire se numără și ghivecele cu flori, de orice fel.

Hotensia – de ce nu?

Din nou, această floare nu își are locul la prima întâlnire. Este bine de știut că hortensia se oferă la aniversarea de 4 ani de căsătorie, în niciun caz atunci când cunoști pe cineva. Floarea simbolizează înțelegerea dintre parteneri, onestitatea, prosperitatea și recunoștința.

Dacă alegi să te întâlnești cu o fată care nu pare impresionată de lucrurile materiale, este clar de evitat clasicul buchet cu trandafiri. Este posibil ca acesta să îi transmită un alt mesaj. Se poate opta pentru un buchet de flori de câmp și, cu siguranță, va fi impresionată. Nu este necesară împachetarea deoarece acest tip de flori deja sunt frumoase. Deci, alege simplitatea pentru că denotă eleganța. Pe lista posibilelor flori se numără: bujorii, freziile, lalelele, magnoliile, crinii, irișii, trandafirii roz.

Dacă știi că nu îi plac florile, mai bine te asiguri că găsești o cutie de prăjituri de calitate sau o ciocolată fină care i-ar aduce zâmbetul pe buze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI