Ce flori nu se oferă niciodată de 8 Martie. Nu comite această greșeală chiar de Ziua Femeii

Ce flori nu se oferă niciodată de 8 Martie. Nu comite această greșeală chiar de Ziua Femeii
Ce flori nu se ofera niciodata de 8 Martie

Pe 8 martie se sărbătorește Ziua Internațională a Femeii, iar domnii se gândesc, cu ardoare, la cadourile perfecte pentru mame, surori, mătuși, iubite și prietene. Și pentru că gestul de a oferi un buchet de flori a devenit o tradiție a acestei zile atât de speciale, iată care sunt florile care nu trebuie dăruite de Ziua Femeii.

Ce flori nu trebuie să cumperi de 8 martie

Ziua Internațională a Femeii se celebrează la nivel global pe data de 8 martie, pentru a sărbători reușitele sociale, politice, profesionale și economice ale femeilor din toate colțurile globului, precum și o luptă internațională împotriva discriminării contra reprezentantelor sexului frumos.

În această perioadă, domnii și cavalerii de pretutindeni iau cu asalt florăriile și magazinele specializate pentru a cumpăra cel mai frumos, viu, colorat și parfumat buchet de flori pentru cele mai importante persoane din viața lor, fie că vorbim de mamele lor, surorile, iubitele sau fiicele.

Unele persoane sunt de părere că de Ziua Femeii nu este recomandat să oferi flori care au fost pictate manual, în special cele în nuanțe de argintiu sau auriu. Explicația este destul de simplă, anume că aceste flori se ofilesc mult mai repede și nu vor rezista mai mult de o zi în vază.

De asemenea, specialiștii te sfătuiesc să nu le cumperi femeilor din viața ta flori artificiale. Oricât de fidel ar reprezenta un buchet de flori naturale, plantele acestea sunt folosite, în special, în spirit decorativ sau tematic.

Un alt truc important este să nu îi oferi unei femei garoafe roșii sau cale. Superstițioșii sunt de părere că aceste flori aduc ghinionul, deoarece, pe vremuri, oamenii duceau aceste flori la înmormântări.

Ce flori este recomandat să cumperi de 8 Martie

Florile galbene nu trebuie dăruite femeilor, spun unii superstițioși. Lalelele galbene ar fi și ele de evitat în luna martie.

În tradiția românească, florile galbele reprezintă gelozie, invidie și despărțire, motiv pentru care nu sunt extrem de populare în cazul celui care cumpără un buchet de vis pentru aleasa inimii sale.

Pe de altă parte, trandafirii, crinii, bujorii și orhideele sunt florile pe care orice femeie le adoră, fiind un cadou perfect de 8 Martie.

Pentru mamă, bunică și prietena cea mai bună, specialiștii te sfătuiesc să cumperi un buchet parfumat de crini sau crizanteme.

Atunci când dorești să faci un gest unic pentru iubita, logodnica sau soția ta, trandafirii roșii sau roz sunt cei mai potriviți pentru a o impresiona.

Urmăriți Playtech.ro și pe