Ce faci cu cauciucurile vechi: ideea de afaceri a unui tânăr care ar merge și în România

Ce faci cu cauciucurile vechi: ideea de afaceri a unui tânăr care ar merge și în România

Există multe idei de afaceri în lumea asta, dar puține dintre ele pot salva mediul înconjurător și pot genera bani, precum soluția de reciclare a cauciucurilor vechi a unui brazilian.

Un tânăr artist din Brazilia a găsit o idee interesantă prin intermediul căreia să se folosească într-un mod creativ și benefic de vechile cauciucuri pe care le găsești pe stradă sau în diverse parcări. Numele lui este Amarildo Silva și și-a propus să transforme cauciucurile în pătuțuri de căini. A investit deja o cantitate semnificativă de timp în proiectul său și are foarte multe comenzi.

cauciucuri reciclare

În mod previzibil, transformarea nu este cea mai facilă și, pentru că lucrează singur, se chinuie destul de mult să realizeze lucrări în concordanță cu comenzile. Volumul de efort din spate se pare însă că nu-l descurajează pe tânărul Silva. El este mândru de afacerea sa.

A trecut deja un an și jumătate de când transformă cauciucuri vechi în pătuțuri pentru animale de casă. Ideea i-a venit în momentul în care a văzut pisici și câini de dimensiuni reduse care se ascundeau în cauciucuri pe marginea drumului. Atunci, s-a gândit că ar fi bine să le creeze niște condiții de trai mai bune necunvântătoarelor, dar să se folosească de aceleași cauciucuri care nu se reciclează foarte ușor sau foarte des.

cauciucuri patut animale

Amarildo Silva din Brazilia taie cauciucurile găsite, le vopește, le căptușește și încearcă să le transforme în medii de trai confortabile. Are deja foarte mulți clienți în Brazilia, dar momentan nu s-a gândit să se extindă și în alte teritorii. Ca bonus, imprimă numele fiecărui animal pe marginea pătuțului din cauciuc.

Și-a creat și un mic depozit la el acasă, pentru creațiile sale, dar încearcă deja să-și materializeze și alte idei de reciclare creativă. Pe partea de promovare, se rezumă la a-și detalia aventurile pe Facebook și pe Instagram.

cauciucuri patut animale 0

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI