Ce făceau Cabral şi Adela Popescu după filmările la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Prezentatorul a recunoscut tot: „Ca în filmele sud-americane”

Ce făceau Cabral şi Adela Popescu după filmările la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Prezentatorul a recunoscut tot: „Ca în filmele sud-americane”
Ce faceau Cabral si Adela Popescu dupa filmarile la Sunt celebru, scoate-ma de aici. Prezentatorul a recunoscut tot Ca in filmele sud-americane

Proaspăt întorși din Republica Dominicană, Cabral și Adela Popescu au povestit cum a fost, pentru ei, experiența de a prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, un proiect ambițios ce a reprezentat o adevărată provocare pentru vedete. Cum au negociat condițiile lor de a accepta să găzduiască show-ul.

Singura condiție pe care au pus-o Cabral și Adela Popescu pentru a pleca în Republica Dominicană

Cabral nu s-a dat în lături de la provocarea de a accepta să prezinte emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la PRO TV, proiect pe care l-a dus la bun sfârșit alături de colega lui de trust, Adela Popescu.

Cele două vedete TV au acceptat să plece în Republica Dominicană doar atunci când șefii PRO TV i-au asigurat că-și pot lua familiile cu ei în Dominicană, fără să fie nevoiți să simtă dorul de casă și de cei dragi.

Cabral a povestit pentru Revista Ego ce făcea cu Adela Popescu, după filmările de la reality-show. Alături de partenerii lor, Andreea Ibacka și Radu Vâlcan, prezentatorii de la PRO TV se strângeau în curtea caselor, pentru a petrece împreună, ca cei mai buni prieteni.

„Adela este un partener foarte tare, foarte mișto, are experiență foarte multă și de direct, și de înregistrare, și de film, și ce vrei tu, și ne-am completat foarte bine.

Oricum suntem prieteni, deja îmi plăcea de ea, dar profesional am mai colaborat acum ceva ani, am mai revenit acum după ce am mai acumulat amândoi experiență și a ieșit foarte bine.

Seara, când aveam programul mai liber, ieșeam în stradă cu scaune și cu mese, pe cuvânt, cum vezi în filmele alea sud-americane, cu copii, cu căței, cu purcei, cu toată lumea grămadă.

Mai trecea câte o mașină, mai strângeam alea, le puneam la loc. Nu aveau semințe, acolo era cu mango și cu banane”, a povestit Cabral, în exclusivitate pentru ego.ro.

Au fost sinistrați de uraganul Fiona

Adela Popescu și Cabral sunt și prieteni foarte buni, pe lângă colegi de breaslă, cei doi cunoscându-se de aproape 20 de ani, de pe vremea când erau prezentatori la Acasă TV.

Șederea lor în Republica Dominicană nu a fost lipsită de peripeții, întrucât Cabral și Adela Popescu au fost sinistrați din cauza uraganului Fiona ce a provocat pagube uriașe și a speriat localnicii.

„Foarte mișto a fost furtuna. Nu m-am panicat, dar ne-am făcut griji pentru că nu știam la ce să ne așteptăm. Noi ne gândeam că o furtună în România când ajunge la 100 kilometri pe oră e nasoală, iar ei anunțau 160 kilometri pe oră.

Nici nu eram la noi acasă unde ne-am obișnuit cu termopane, 3-4 camere, ei acolo au, pentru că este țară tropicală, niște felii de geam, efectiv „foaie” de geam, care se împing de colo-colo. Nu știam dacă e securizat geamul, dacă se sparge.

Am fost foarte stresați din punctul ăsta de vedere. Până la urmă eu mă tot gândeam că ne facem griji prea mari și o să ajungem la un moment dat să râdem. Nu a fost așa. Adică nu”, a completat Cabral pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe